مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب درک و بهینه سازی خواص مغذی میوه و سبزیجات

بازدید 419
  • عنوان کتاب: Understanding and optimising the nutraceutical properties of fruit and vegetables
  • نویسنده: Victor R. Preedy, King’s College
  • حوزه: مهندسی تغذیه
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 479
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 8.21 مگابایت

با افزایش سن جمعیت در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و افزایش بار بیماری های مزمن، نیاز به ایجاد اقدامات پیشگیرانه موثر وجود دارد. میوه ها و سبزیجات منبع طبیعی ویتامین ها و مواد معدنی هستند که می توانند به سلامت کمک کنند. این جلد به بررسی مزایای سلامتی مرتبط با محصولات مهم باغبانی، از جمله سیب، کلم بروکلی و کرن بری می پردازد. این کتاب به پنج بخش تقسیم می‌شود: فصل‌های قسمت اول به بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی در میوه‌ها و سبزیجات می‌پردازد، به‌ویژه بر روی پلی فنول‌ها تمرکز دارد. فصل های قسمت 2 بر روی گلوکوزینولات ها و ترکیبات ارگانوسولفور در میوه ها و سبزیجات تمرکز دارند. فصل سوم در مورد نقش مواد شیمیایی گیاهی در پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی بحث می کند. فصل‌های قسمت 4 روش‌های تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی ترکیبات فیتوشیمیایی در میوه‌ها و سبزیجات را برجسته می‌کنند. فصل های قسمت 5 کتاب را با ارائه سه مطالعه موردی به پایان می رساند که به طور خاص بر بهبود خواص مغذی زغال اخته، سیب، کلم بروکلی و سایر براسیکا تمرکز دارد.

As populations in many developed countries age and the burden of chronic disease increases, there remains a need to establish effective preventative measures. Fruit and vegetables are a natural source of vitamins and minerals which can contribute to good health. This volume reviews the associated health benefits of key horticultural crops, including apples, broccoli and cranberries. The book is split into five parts: Part 1 chapters examine phytochemical compounds in fruits and vegetables, specifically focusing on polyphenols. Chapters in Part 2 focus on glucosinolates and organosulfur compounds in fruits and vegetables. Part 3 chapters discuss the role of phytochemicals in preventing diseases such as cancer and cardiovascular disease. Chapters in Part 4 highlight ways to analyse and optimise phytochemical compounds in fruits and vegetables. Part 5 chapters conclude the book by providing three case studies that focus specifically on improving the nutraceutical properties of cranberries, apples, broccoli and other brassicas.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Understanding and optimising the nutraceutical properties of fruit and vegetables

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید