مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب جنبه‌های طراحی و پیاده‌سازی دستگاه‌های حسگر زیستی و میکرو نانو در صنایع غذایی

بازدید 346
  • عنوان کتاب: Biosensing and Micro-Nano Devices Design Aspects and Implementation in Food Industries
  • نویسنده: Pranjal Chandra
  • حوزه: میکرو نانو, حسگر زیستی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 365
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 8.31 مگابایت

وجود سالم، محیط مناسب، غذای باکیفیت و انرژی ارزان از اجزای اجتناب ناپذیر زندگی انسان است. بالاترین درجه استانداردهای بهداشتی در فرآیند “از مزرعه تا چنگال” از نظر غذا ضروری است. در نتیجه، علاوه بر سایر رشته‌ها، مهندسی و فناوری مواد غذایی نیز با افزایش سطوح اتوماسیون دستخوش تغییر می‌شوند. در حالی که هدف صرفاً افزایش کارایی در فناوری مواد غذایی به دلیل تئوری سیستم و مسائل ایمنی در سایر صنایع است، به سطح بالایی از اتوماسیون نیاز است. فرآیندها پیچیده هستند، کنترل چند منظوره با بازخورد اغلب استفاده می شود، مقررات ایمنی تحمل اندازه گیری محدود را مجاز می کند و خطای انسانی باید به عنوان یک عامل خطر به حداقل برسد. در دهه‌های اخیر، پیشرفت‌های فناوری قابل توجهی در زمینه حسگرهای شیمیایی به طور کلی و حسگرهای زیستی به طور خاص اتفاق افتاده است. این به دلیل نیاز روزافزون به حسگرهای تشخیص زودهنگام پیشرفته است که امکان اصلاح کاربردهای بیولوژیکی، صنعتی، محیطی و نظامی را در یک بازه زمانی کوتاه‌تر فراهم می‌کند. موفقیت فناوری حسگر زیستی تا حد زیادی به دلیل تحقیقات اساسی در مکانیسم‌های جدید تشخیص زیستی است که به تعدادی از فناوری‌های دائماً در حال تغییر، مانند تولید میکرو/نانو حسگر و تولید و تثبیت اجزای بهبود یافته تشخیص زیستی مربوط می‌شود.

A healthy existence, an appropriate environment, high-quality food and cheap energy are inevitable components of human lives. The highest degree of health standards in the process ‘from farm to fork’ is essential in terms of food. As a result, in addition to other disciplines, food engineering and technology are also being altered by increasing automation levels. While the goal is simply to boost efficiency in food technology due to system theory and safety issues in other industries, a high level of automation is needed. Processes are complex, multifunctional control with feedback is frequently used, safety regulations permit a limited measurement tolerance and human error should be minimized as a risk factor. In recent decades, substantial technological developments have happened in the field of chemical sensors in general and biosensors in particular. It is driven by an increasing need for enhanced early detection sensors, which would allow remediation of biological, industrial, environmental and military applications within a shorter time frame. The success of biosensor technology is due so much to the fundamental research into new biorecognition mechanisms as to a number of constantly changing technology, such as sensor micro/nano-manufacturing and the production and immobilization of improved biorecognition components.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Biosensing and Micro-Nano Devices Design Aspects and Implementation in Food Industries

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.