مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب فناوری میدان های الکتریکی پالسی برای صنایع غذایی

بازدید 568
  • عنوان کتاب: Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry
  • نویسنده: Javier Raso, Volker Heinz
  • حوزه: مهندسی تغذیه
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 358
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 18.28 مگابایت

از زمان انتشار اولین ویرایش کتاب مزارع الکتریکی پالس برای صنایع غذایی: مبانی و کاربردها در سال 2006، تحقیقات و پیشرفت های جدیدی که در این زمینه رخ داده است، قطعا نیاز به انتشار ویرایش دوم کتاب را توجیه می کند. در سال‌های گذشته، علاقه فزاینده‌ای به موضوع چند رشته‌ای PEF مشاهده شده است که منجر به افزایش عمده در فعالیت‌های تحقیقاتی، انتشارات، مدارس آموزشی، کنفرانس‌ها و برنامه‌های کاربردی در صنایع غذایی شده است. نگرانی صنایع غذایی برای کارآمدتر کردن و پایدار کردن فعالیت‌هایشان نیروی محرکه مهمی برای انجام تحقیقات جدید در مورد PEF بوده است. همچنین افزایش علاقه به استفاده از PEF به عنوان یک پیش تصفیه برای بازیابی ترکیبات با ارزش افزوده بالا از سلول های میکروبی برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی، آرایشی، دارویی یا سوخت زیستی وجود دارد. PEF برای بازیابی ترکیبات با ارزش از ضایعات غذایی و محصولات جانبی تولید شده در طی فرآیندهای مواد غذایی و کاربردهای پالایشگاه زیستی نیز توجه قابل توجهی را به خود جلب کرده است.

Since the publication of the first edition of the book Pulsed Electric Fields for the Food Industry: fundamentals and applications in 2006, the new research and breakthroughs that have occurred in the field, certainly justify the need to publish a second edition of the book. In the last years, it has been observed a growing interest in the multidisciplinary subject of PEF which has result in a major increase in the research activity, publications, training schools, conferences and applications in the food industry. The concern of the food industry for making their activities more energy-efficient and sustainable has been an important driving force for conducting new research on PEF. There has been also an increased interest in the application of PEF as a pretreatment for the recovery of high-added value compounds from microbial cells for different applications in the food, cosmetic, pharmaceutical or bio-fuel industries. PEF for the recovery of valuable compounds from food wastes and byproducts generated during food processing and biorefinery applications have also attracted considerable attention.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید