مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب کنسرو کردن و نگهداری – راهنمای گام به گام با دستور العمل های 500 روزه برای کنسرو کردن و نگهداری غذاها

بازدید 640
  • عنوان کتاب: CANNING & PRESERVING
  • نویسنده: Chris-McClure
  • حوزه: مهندسی تغذیه, کنسرو
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 406
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 5.28 مگابایت

کنسرو کردن، روش نگهداری مواد غذایی با قدمت قرن ها، امروزه به همان اندازه که قرن ها پیش بود محبوب است. ما در عصری زندگی می کنیم که اتکا به غذاهای فرآوری شده چندین برابر افزایش یافته است. غذای سرد و منجمد در اکثر خانواده ها برای پخت سریع و سرو آسان خریداری می شود. اما این راحتی با یک جنبه منفی همراه است زیرا چنین محصولاتی مملو از مواد نگهدارنده، قندها، نمک ها و افزودنی های زیادی هستند که برای بدن انسان ناسالم هستند. کلسترول خون بالا، فشار خون بالا و مقاومت به انسولین، همراه با چاقی، التهاب و عدم تعادل هورمونی، همه پیامدهای ممکن زندگی با غذاهای فرآوری شده هستند. کنسرو خانگی راه حل بهتری برای همه فراهم می کند. غذای سالم و بدون افزودنی را با ماندگاری طولانی تری فراهم می کند. این کتاب آشپزی کنسرو کردن و نگهداری با استفاده از فرآیند ساده و آسان کنسرو کردن در حمام آب به حفظ تمام میوه ها، سبزیجات و حتی گوشت های مورد علاقه شما کمک می کند. همراه با 500 دستور غذا، در این کتاب، تمام نکات و تکنیک های آب کردن قوطی یک ماده غذایی را خواهید یافت. پس بیایید شروع کنیم!

Canning, the centuries-old food preservation method, is as popular today as it was eons ago. We are living in an age where reliance on processed food has increased manyfold. Refrigerated and frozen food is bought in most households for quick cooking and easy serving. But that convenience comes with a downside as such products are packed with lots of preservatives, sugars, salts and additives, which are proven unhealthy for the human body. High blood cholesterol, hypertension and insulin resistance, along with obesity, inflammation and hormonal imbalances, are all the possible outcomes of living on processed food. Home canning provides a better solution to all; it provides healthy additive-free food with longer shelf life. This canning and preserving cookbook is going to help to preserve all your favorite fruits, veggies and even meat using the simple and easy process of water bath canning. Along with the 500 recipes, in this book, you will find all the tips and techniques to water can a food item. So let’s get started!

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: CANNING & PRESERVING

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید