مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب خطرات بیولوژیکی و شیمیایی در مواد غذایی و محصولات غذایی

  • عنوان کتاب: Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products
  • نویسنده: Santosh K. Mishra, Megh R. Goyal, Manju Gaare
  • حوزه: مهندسی تغذیه
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 358
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 11.29 مگابایت

در تجارت رقابتی جهانی غذای امروزی، بزرگترین چالش تامین غذای سالم برای مصرف کنندگان است. هر ماده‌ای که می‌تواند ایمنی افرادی را که محصول غذایی مصرف می‌کنند تهدید کند، یک خطر است. این مفهوم که غذا هنگام مصرف هیچ آسیبی به سلامت مصرف کنندگان وارد نمی کند، به عنوان ایمنی مواد غذایی شناخته می شود. ایمنی غذا در طول پردازش و توزیع مواد غذایی با اتخاذ HACCP (نقطه کنترل بحرانی تجزیه و تحلیل خطر)، یک رویکرد پیشگیرانه سیستماتیک نسبت به ایمنی مواد غذایی قابل دستیابی است. برای یک سیستم HACCP موفق، درک خطرات مختلفی که در هر غذای قابل کنترل هستند ضروری است.

In today’s competitive global food business, the greatest challenge is to supply safe food to consumers. Any substance that could pose a threat to the safety to those who consume the food product is a hazard. The concept that food will not cause any harm to the health of consumers when consumed is known as food safety. Food safety during food processing and distribution has become achievable by adopting HACCP (hazard analysis critical control point), a systematic preventive approach towards food safety. For a successful HACCP system, it is essential to understand different hazards that can be controlled in any given food.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید