مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب طعم از غذا تا رفتار، تندرستی و سلامتی

بازدید 574
  • عنوان کتاب: Flavor From Food to Behaviors, Wellbeing and Health
  • نویسنده: Elisabeth-Guichard
  • حوزه: آشپزی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 479
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 6.88 مگابایت

در حین غذا خوردن، غذا در معرض جویدن و ترشح بزاق قرار می گیرد تا بولوس تشکیل شود که سپس برای هضم بیشتر بلعیده می شود. ترکیبات معطر و طعم از بولوس غذا در مراحل جویدن و پس از بلع خارج می شوند. ترکیبات معطر از غذا به بزاق و سپس به فاز هوا در حفره دهان منتقل می شوند و از طریق جریان تنفسی به حفره بینی منتقل می شوند تا به گیرنده های بویایی برسند و درک شوند. ترکیبات چشایی به منظور درک شدن به گیرنده های واقع در زبان تحویل داده می شوند. این فصل مروری بر ترکیبات مختلف عطر و طعم، انتشار دینامیکی آنها از ماتریکس غذا به بزاق و حفره دهانی، با در نظر گرفتن فرآیند فیزیولوژیکی داخل دهان، و تأثیر بر درک طعم ارائه می‌کند.

During eating, food is subjected to mastication and salivation to form a bolus, which is then swallowed for further digestion. Aroma and taste compounds are released from food bolus during the masticatory and post-swallowing steps. Aroma compounds are transferred from food to saliva, then to the air phase in the oral cavity and transported to the nasal cavity via the respiratory flow in order to reach the olfactory receptors and be perceived. Taste compounds are delivered to the receptors located on the tongue in order to be perceived. This chapter will present an overview of the different aroma and taste compounds, their dynamic release from the food matrix into the saliva and the oronasal cavity, taking into account the in-mouth physiological process, and the influence on flavor perception.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Flavor From Food to Behaviors, Wellbeing and Health

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.