مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب کتاب آشپزی راهنمای کامل کباب کردن استیک – تکنیکهای برش، مالش و کباب کردن

  • عنوان: The Complete Guide to Grilling Steak / Cookbook Master the Cuts, Rubs, and Grilling Techniques
  • نویسنده: Campanella, Frank
  • حوزه: آشپزی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 92
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 4.03 مگابایت

من از زمانی که یادم می‌آید آشپزی می‌کردم. به طور دقیق تر، من کباب می کنم. از زمانی شروع شد که من جوان بودم و در غذاخوری های خانوادگی در حیاط خلوت همبرگر و سگ ورق می زدم. سالها بعد اولین کارم را به عنوان ظرفشویی در یک میخانه محلی شروع کردم. از چاله ظرف، من آشپزهای کباب‌پز را تماشا کردم که استیک‌های درخشان را با نشانه‌های گریل الماس عالی ورق می‌زدند، در حالی که یک گریل پنج فوتی مملو از انواع استیک را مدیریت می‌کردند. می دانستم که می خواهم در ایستگاه کباب پز کار کنم.

I have been cooking for as long as I can remember. More specifically, I have been grilling. It started when I was a youngster, flipping burgers and dogs in the backyard at family cookouts. Years later I took my first job as a dishwasher at a local pub. From the dish pit, I watched the grill cooks flip glistening steaks with perfect diamond grill marks as they managed a five-foot grill loaded with steaks of all kinds. I knew that I wanted to work the grill station.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Grilling Steak

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.