- عنوان کتاب: Honey Nutraceutical and Therapeutic Significance
- نویسنده: Rajesh Kumar
- حوزه: تغذیه
- سال انتشار: 2025
- تعداد صفحه: 237
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 9.12 مگابایت
کتاب با عنوان عسل: اهمیت غذایی و درمانی حاوی اطلاعات جامعی در مورد عسل با توجه به اهمیت آرایشی، تغذیه ای و دارویی آن است.
این جلد کتاب در مجموع شامل 12 فصل مربوط به جنبه های مختلف عسل است که توسط متخصصان این حوزه ارائه شده است و دانش بسیار زیادی در مورد مواد غذایی و نقش استراتژی های درمانی مختلف در سراسر جهان ارائه می دهد. هر فصل دارای آخرین منابع و استنادها است تا خوانندگان بتوانند آخرین دانش را در این زمینه کسب کنند.
این جلد کتاب باید سوابق پیشرفته ای را در مورد موضوع پیشنهادی و تحقیقات ایجاد شده در این منطقه به خوانندگان ارائه دهد. هر فصل باید حقایق معنایی و عملی در مورد عسل و ارتباط آن با فیزیولوژی حیوانی را ادغام کند. تأکید باید بر کاوش و ارتباط همه اختلالات/بیماریهای فیزیولوژیکی احتمالی که با استفاده از عسل قابل کنترل یا درمان هستند، باشد. این کتاب برای دانشمندان، دانشجویان و متخصصان، به ویژه کسانی که در زمینههای علوم/صنایع غذایی، فیزیولوژی طعم، فارماکولوژی، طب عامیانه و آیورودا کار میکنند، مفید خواهد بود. این کتاب با ترکیبی قانعکننده از بینشهای علمی و کاربردهای عملی، به عنوان راهنمای قطعی برای آزاد کردن قدرت طبیعت برای سلامتی و شفا است.
The book entitled Honey: Nutraceutical and Therapeutic Significance contains comprehensive information on honey with regard to its cosmeceutical, nutritional, and pharmacological significance.
This book volume contains a total of 12 chapters related to different aspects of honey contributed by experts in the field, providing enormous knowledge about the nutraceutical and the role of different therapeutic strategies across the globe. Each chapter has the latest references and citations so that readers may get the latest knowledge in the field.
This book volume shall offer the readers state-of-the-art records on the proposed topic and established research in the area. Each chapter shall integrate semantic and pragmatic facts about honey and its connection with animal physiology. Emphasis shall be placed on exploring and correlating all possible physiological disorders/ diseases that can be controlled or cured using honey. This book shall benefit scholars, students, and professionals, especially those working in the areas of food science/ industry, taste physiology, pharmacology, folk medicine, and Ayurveda. With a compelling blend of scientific insights and practical applications, this book serves as the definitive guide to unleashing nature’s power for health and healing.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
نظرات کاربران