- عنوان کتاب: Food-Packaging / Materials,Techniques-and-Environmental-Issues
- نویسنده: N.-C.-Saha,-Anup-K.-Ghosh,-Meenakshi-Garg
- حوزه: مهندسی تغذیه, کنسرو
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 363
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 8.25 مگابایت
غذا یکی از نیازهای اساسی و حیاتی انسان برای بقا است و برای رشد، توانایی بدنی و سلامتی بسیار ضروری است. سلامت انسان کاملاً وابسته به تغذیه ای است که از طریق جذب غذا دریافت می شود. این مهم ترین کالای ماهیت پیچیده ای است که نیاز به استفاده از مزایای پویایی بسته بندی و تکنیک های نوآورانه مربوط به آن دارد. یک بسته غذایی باید به گونهای طراحی شود که عملکردهای زیادی مانند نگهداری، حفاظت، ارائه، ارتباطات، تدارکات، قانونگذاری، سازگاری محصول با بستهبندی و رضایت مصرفکنندگان را ارائه دهد. علاوه بر این، تقاضای رو به رشد مصرف کنندگان برای ویژگی های راحتی، عمر مفید افزایش یافته، جنبه های ایمنی و بهداشتی، همراه با مقررات زیست محیطی نیز باید در نظر گرفته شود. به منظور پاسخگویی به تقاضای مصرف کنندگان مدرن و پاسخگویی به نیاز بازار، انتخاب مواد بسته بندی مناسب، تکنیک های آن و طراحی موثر بسته بندی برای محصولات غذایی واقعاً به یک کار بسیار چالش برانگیز تبدیل شده است. در واقع بسته بندی مواد غذایی در مقایسه با بسته بندی هر کالای دیگری همواره موضوعی پیچیده و پیچیده محسوب می شود. زیرا خود مواد غذایی در دسته بندی های مختلفی مانند غذاهای اصلی، میوه ها و سبزیجات تازه، ادویه ها و چاشنی ها، غذاهای فرآوری شده و جالب اینکه عوامل مهم فساد مواد غذایی در دسته های مختلف با یکدیگر متفاوت است. به همین دلیل، نیاز به بسته بندی نیز با دسته های مختلف غذا متفاوت است. این امر بیشتر تقاضای زیادی برای مواد بسته بندی نوآورانه مختلف با خواص و تکنیک های عملکردی کافی برای افزایش ماندگاری محصولات غذایی ایجاد کرده است.
Food is one of the basic and critical needs of human being for survival and is very much necessary for growth, physical ability and good health. The human health is completely dependent on the nutrition that is received through assimilation of food. It is the most important complex natured commodity which do require to avail the advantages of the dynamics of packaging and its relevant innovative techniques. A food package is to be designed to provide many functions like preservation, protection, presentation, communication, logistics, legislation, product-package compatibility and consumers satisfaction. In addition, growing consumers demand for convenience features, enhanced shelf life, safety and hygienic aspects, coupled with environmental regulation, are also needed to be considered. In order to cater the demand of modern consumers and to meet the market requirement, the selection of suitable packaging materials, its techniques and an effective design of packages for food products have really become a very challenging task. In fact, food packaging is always considered as a complex and complicated subject as compared to the packaging of any other commodity. Because, food itself are available in different category like basic foods, fresh fruits and vegetables, spices and condiments, processed foods and interestingly, the critical factors responsible for spoilage of foods of different category varies from each other.Due to this, the requirement of packaging does also vary with different categories of foods. This has further created a great demand for different innovative packaging materials with adequate functional properties and techniques to enhance the shelf life of food products.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Food-Packaging / Materials,Techniques-and-Environmental-Issues
نظرات کاربران