- عنوان کتاب: Post-Harvest Processing, Packaging and Inspection of Frozen Shrimp: A Practical Guide
- نویسنده: Md. Abdul Hannan, Kazi Ahsan Habib
- حوزه: مهندسی تغذیه
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 278
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 12.71 مگابایت
میگو یک ماده غذایی خوشمزه و همچنین مغذی است. به دلیل طعم و ویژگی های بدون استخوان آن در سراسر جهان بسیار محبوب است. صنایع میگو در زمینه امنیت غذایی، نیازهای غذایی، اشتغال زایی و درآمدهای خارجی نقش حیاتی ایفا می کند. این کتاب وضعیت عملی پردازش پس از برداشت، بسته بندی و بازرسی میگوی منجمد را شرح می دهد. کنترل کیفیت آنها؛ دامنه و محدودیت؛ سیاست تجاری؛ و پتانسیل های آینده کسب و کار این کتاب محتوای دریافت مواد خام، قابلیت ردیابی آنها، فناوری فرآوری، تنوع محصولات، بسته بندی مواد غذایی محصولات نهایی، محصولات با ارزش افزوده، نظارت بر تولید، بازرسی نهایی، تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی، نظارت بارگیری، ممیزی، صدور گواهینامه و سیستم پرداخت سیاست تجاری این کتاب به شناسایی شکاف دانش در پردازش، بستهبندی و بازرسی میگوی منجمد کمک میکند و در نتیجه منجر به کاهش خطرات میشود. کارشناسان، محققان، دانشگاهیان، دانشجویان، فراگیران پیشرفته و سایر افراد مرتبطی که در این بخش مشغول به فعالیت هستند از این دانش بهره مند خواهند شد. اگر بتوانیم این دانش را در زمینه عملی فرآوری پس از برداشت میگو به کار ببریم، قطعاً به تولید محصولات باکیفیت و منجر به کسب و کار پایدار غذاهای دریایی در سطح جهانی کمک خواهد کرد.
Shrimp is a delicious as well as nutritious food item. It is very much popular around the world because of its taste and boneless characteristics. Shrimp industries play a vital role in the field of food security, nutritional requirement, employment generation, and foreign earnings. This book describes the practical situation of postharvest processing, packaging, and inspection of frozen shrimp; their quality control; scope and limitation; business policy; and future potentials of the business. The book highlights the content of receiving of raw materials, their traceability, processing technology, diversifications of products, food grade packaging of final products, value-added products, production supervision, final inspection, laboratory analysis, loading supervision, audit, certification, and payment system of business policy. The book helps to identify knowledge gap in the processing, packaging, and inspection of frozen shrimp, thus leading to minimized hazards. Experts, researchers, academicians, students, advanced learners, and other relevant persons who are engaged in this sector will be benefited using this knowledge. If we can apply this knowledge in the practical field of postharvest processing of shrimp, definitely it will help to produce top-quality products and lead to sustainable seafood business globally.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Post-Harvest Processing, Packaging and Inspection of Frozen Shrimp
نظرات کاربران