مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب عملیات مهندسی مواد غذایی حرارتی

بازدید 361
  • عنوان: Thermal Food Engineering Operations
  • نویسنده: Nitin Kumar Anil Panghal and M. K. Garg
  • حوزه: مهندسی مواد غذایی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 489
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 16.97 مگابایت

پیشگفتار

پردازش حرارتی جزء مهمی از مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در مهندسی کشاورزی، مهندسی مواد غذایی و فناوری علوم غذایی در سراسر جهان است. عملیات مهندسی مواد غذایی حرارتی یکی از شایستگی های اصلی برای این برنامه ها و همچنین در صنایع در نظر گرفته می شود.

Preface

Thermal processing is a significant component of the undergraduate and postgraduate degrees in agriculture engineering, food engineering and food science technology throughout the world. Thermal food engineering operations are considered one of the core competencies for these programs and in industries as well.

این پیپر هاروارد را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.

Download: Thermal Food Engineering Operations

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید