- عنوان کتاب: NonThermal Processing Technologies for the Fruit and Vegetable Industry
- نویسنده: M.-Selvamuthukumaran
- حوزه: صنایع غذایی
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 285
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 8.33 مگابایت
میوه ها و سبزیجات به دلیل رشد میکروارگانیسم ها به سرعت فاسد می شوند که بیشتر آنها را برای مصرف انسان ناامن می کند. روشهای سنتی نگهداری مواد غذایی که شامل خشک کردن، کنسرو کردن، نمکزدایی، پخت و نگهداری شیمیایی میشود، میتواند با کاهش مواد مغذی در طول فرآیند حرارتی، کیفیت غذا را بهطور قابلتوجهی تحت تأثیر قرار دهد. این می تواند بافت محصولات را تغییر دهد، بقایای شیمیایی در محصولات نهایی فرآوری شده باقی بگذارد، که به نوبه خود تاثیر بیشتری بر نگرانی های ایمنی و سلامت مصرف کنندگان دارد. برای مبارزه با این مشکل، میتوان از تکنیکهای مختلف فرآوری مواد غذایی غیرحرارتی در صنایع تبدیلی میوه و سبزیجات استفاده کرد تا رضایت مصرفکننده را برای ارائه محصولات غذایی سالم به بازار افزایش دهد و در نتیجه تقاضا را افزایش دهد.
فنآوریهای پردازش غیر حرارتی برای صنعت میوه و سبزیجات، تکنیکهای مختلف پردازش مواد غذایی غیرحرارتی بهویژه در صنایع فرآوری میوه و سبزیجات را معرفی میکند. این مقاله به تأثیر چندین تکنیک فرآوری غیرحرارتی بر جنبه های کیفی محصولات میوه و سبزیجات فرآوری شده و حفظ کیفیت و مقبولیت مصرف کننده می پردازد.
Fruits and vegetables rapidly spoil due to growth of microorganisms, which further render them unsafe for human consumption. The traditional methods of food preservation, which involve drying, canning, salting, curing, and chemical preservation, can significantly affect food quality by diminishing nutrients during heat processing. This can alter the texture of the products, leave chemical residues in the final processed products, which in turn has greater impact over consumers’ safety and health concerns. To combat this problem, various current non-thermal food processing techniques can be employed in fruit and vegetable processing industries to enhance consumer satisfaction for delivering wholesome food products to the market, thus increasing demand.
Non-Thermal Processing Technologies for the Fruit and Vegetable Industry introduces the various non-thermal food processing techniques especially employed in the fruit and vegetable processing industries; it deals with the effect of several non-thermal processing techniques on quality aspects of processed fruit and vegetable products and keeping quality and consumer acceptability.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: NonThermal Processing Technologies for the Fruit and Vegetable Industry
نظرات کاربران