مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب پیشرفت های فناوری پروبیوتیکها، پریبیوتیک‌ها و سین بیوتیک‌ها به سمت ایمنی و کاربردهای صنعتی

بازدید 445
  • عنوان کتاب: Probiotics, Prebiotics and Synbiotics / Technological Advancements Towards Safety and Industrial Applications
  • نویسنده: Parmjit Singh Panesar, Anil Kumar Anal
  • حوزه: پریبیوتیک, پروبیوتیک, سین‌بیوتیک
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 495
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 8.48 مگابایت

این کتاب در اوج همه‌گیری COVID-19 منتشر شده است که باعث افزایش ناامنی غذایی و تغذیه برای افراد، خانواده‌ها و جوامع شده است. بحران COVID-19 امنیت غذایی و تغذیه میلیون ها نفر را تهدید می کند. در درازمدت، جهان با اختلالات احتمالی دیگری در عملکرد سیستم های غذایی مواجه خواهد شد که پیامدهای شدیدی برای سلامت و تغذیه خواهد داشت. با اقدام هماهنگ، نه تنها می‌توان از برخی از بدترین تأثیرات جلوگیری کرد، بلکه این کار را به‌گونه‌ای انجام داد که از انتقال به سیستم‌های غذایی پایدارتر که تعادل بهتری با طبیعت دارند و از رژیم‌های غذایی سالم – و در نتیجه چشم‌انداز سلامتی بهتر – برای همه حمایت می‌کنند، حمایت کند. .

This book is launched at the height of the COVID-19 pandemic that has given rise to increased food and nutrition insecurity for individuals, families and communities. The COVID-19 crisis threatens the food security and nutrition of millions of people. In the longer term, the world will face other possible disruptions to the functioning of food systems, with severe consequences for health and nutrition. With concerted action, it can not only avoid some of the worst impacts but do so in a way that supports a transition to more sustainable food systems that are in better balance with nature and that support healthy diets – and thus better health prospects – for all.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Probiotics, Prebiotics and Synbiotics

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.