مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب بیماری های باکتریایی ماهی – محدودیت های زیست محیطی و اقتصادی

بازدید 463
  • عنوان کتاب: Bacterial Fish Diseases / Environmental and Economic Constraints
  • نویسنده: Gowhar-Hamid-Dar,-Rouf-Ahmad-Bhat
  • حوزه: بیماریهای باکتریایی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 444
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 14.9 مگابایت

ماهی ها مزایای بلندمدتی از جمله غذا و مزایای مستقیم مالی ناشی از ایجاد اشتغال، سود و پس انداز پول را به مردم عرضه می کنند. مزایای غیرمستقیم بیشتر اما به همان اندازه ارزشمند ماهی و اکوسیستم های آبی شامل قایق سواری تفریحی، ماهیگیری ورزشی، شنا و آرامش است. مصرف غذاهای دریایی از قدیم الایام بوده است. ماهی ضروری ترین منبع پروتئین برای انسان است و ارزش غذایی بالایی دارد. ماهی ها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند و شواهد پزشکی زیادی پشت اثربخشی آنها وجود دارد. از طرف دیگر، سلامت ماهی به دلیل تماس نزدیک بین محیط دریایی و عوامل بیماری زا ماهی تحت تاثیر قرار می گیرد که باعث اختلال در عرضه پایدار ماهیان در سراسر جهان و همچنین بر سلامت ماهیان می شود. بیماری‌های ماهی توسط عوامل بیماری‌زای باکتریایی و قارچی ایجاد می‌شوند و عوامل محیطی آبزی، مانند کیفیت پایین آب، عامل مرگ و میر انبوه ماهیان است. آلاینده های زیست محیطی و صنعتی منبع نادیده گرفته شده ای هستند که اکوسیستم آبی را تحت تاثیر قرار می دهند. آلاینده ها می توانند اثرات مستقیم و غیرمستقیم بر رفتار موجودات آبزی داشته باشند. زیستگاه ماهی ممکن است با تغییر ساختار بیوشیمیایی، تنفسی و جمعیتی و همچنین عملکردهای رشدی و ساختاری تحت تأثیر آلودگی قرار گیرد. بسیاری از انواع آلاینده‌های آلی و معدنی از جمله پلاستیک‌ها، داروها، آفت‌کش‌ها و فلزات توسط انسان در محیط‌زیست اعم از آب و زمین منتشر می‌شوند. آلاینده‌های ناشی از فعالیت‌های کشاورزی، مانند آفت‌کش‌ها، برای موجودات غیرهدف از جمله ماهی بسیار سمی هستند.

Fish supply people with long-term benefits, including food and the direct financial benefits of providing employment, profits, and saving money. More indirect but equally valuable benefits of fish and aquatic ecosystems include recreational boating, sport fishing, swimming, and relaxation. Consumption of seafoods has taken place from ancient times. Fish are the most essential source of proteins for humans and have high nutritional value. Fish are rich in omega-3 fatty acids, with much medical evidence behind their efficacy. On the other side, fish health is affected due to close contact between the marine environment and the fish pathogens, which disrupts the stable supply of fishes around the world as well as affects fish health. Fish diseases are caused by bacterial and fungal pathogens and aquatic environmental factors, such as poor water quality, are accountable for mass mortalities of fishes. Environmental and industrial pollutants are a neglected source that impacts the aquatic ecosystem. Pollutants can have direct and indirect impacts on the behavior of aquatic organisms. The fish biota may be affected by pollution by altering their biochemical, respiratory, and population structure, as well as developmental and structural functions. Many types of organic and inorganic contaminants including plastics, pharmaceuticals, pesticides, and metals are released by humans into the environment, both aquatic and terrestrial. Contaminants from agricultural activities, such as pesticides, are highly toxic to nontarget organisms, including fish.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Bacterial Fish Diseases

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.