مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب پیشرفت در محصولات میکروبی لبنیات

بازدید 500
  • عنوان کتاب: Advances in Dairy Microbial Products
  • نویسنده: Joginder-Singh,-Ashish-Vyas
  • حوزه: ّمیکروب, لبنیات
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 403
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 21.6 مگابایت

محصولات لبنی تخمیر شده به دلیل ارزش غذایی بالا و خواص ارتقاء دهنده سلامتی از جمله کاهش بسیاری از شرایط سلامتی محبوب هستند. این ویژگی ارزشمند ارتقاء دهنده سلامت توسط پپتیدها و اگزوپلی ساکاریدها (EPSs) که دارای خواص زیست فعالی مانند فعالیت های هیپوکلسترولمی، ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و تعدیل کننده ایمنی هستند، داده می شود. سویه هایی که چنین پپتیدها و EPS ها را تولید می کنند برای ادغام در محصولات لبنی تخمیر شده مورد مطالعه قرار می گیرند. همچنین نیاز به مرتبط کردن ویژگی‌های مهم صنعتی باکتری‌های اسید لاکتیک (LAB) با ویژگی‌های ژنومی آن‌ها به منظور بهره‌برداری از پتانسیل متابولیک آن‌ها در سطح بهینه وجود دارد. سویه‌های LAB که معمولاً در محصولات لبنی تخمیر شده استفاده می‌شوند دارای ویژگی‌هایی هستند که می‌توانند با استفاده از مهندسی متابولیک و مدل‌های متابولیک مقیاس ژنوم مورد استفاده قرار گیرند (Stefanovic et al., 2017). پیشرفت در مطالعات ژنومی LAB شامل بهبود طعم، بافت و جلوگیری از حملات فاژ است. فناوری‌های ریزپوشانی به عنوان آینده پروبیوتیک‌ها برای اطمینان از عبور ایمن از طریق دستگاه گوارش (GIT) باکتری‌های پروبیوتیک زنده پیشنهاد می‌شوند. روند تولید ماست های زیستی یا شیر پروبیوتیک و نوشیدنی های پروبیوتیک کشت شده راه حل بالقوه ای برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز است. آینده محصولات لبنی تخمیر شده همچنین شامل پیشرفت هایی در بسته بندی مانند استفاده از حسگرها می شود. فناوری نانو برای تجهیز فن‌آوری‌های بسته‌بندی هوشمند برای حفظ زنده ماندن سویه‌های پروبیوتیک موجود در محصولات لبنی تخمیری.

Fermented dairy products are popular because of the high nutritional value and health promoting properties including alleviation of numerous health conditions. This valuable health promoting attribute is imparted by peptides and exopolysaccharides (EPSs), which have bioactive properties such as hypocholesterolemic, antimicrobial, antioxidative, and immunomodulatory activities. The strains which produce such peptides and EPSs are being studied for incorporation into fermented dairy products. There is also a need to relate industrially important characteristics of the lactic acid bacteria (LAB) with their genomic characteristics in order to exploit their metabolic potential to the optimum level. The LAB strains which are commonly used in fermented dairy products have attributes which can be exploited with the application of metabolic engineering and genome scale metabolic models (Stefanovic et al., 2017). The advances in genomic studies of LAB include improvement in flavor, texture and prevention of phage attacks. Microencapsulation technologies are being suggested as the future of probiotics, to ensure safe passage through the gastrointestinal tract (GIT) of viable probiotic bacteria. The trend of cultured bio-yogurts or cultured probiotic milk and probiotic beverages is the potential solution for lactose intolerant people. The future of fermented dairy products also includes advancements in packaging such as the use of sensors; nanotechnology to device smart packaging technologies to maintain viability of the probiotic strains present in the fermented dairy product.

این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.

Download: Advances in Dairy Microbial Products

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید