مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب هله هوله – پردازش و فناوری

بازدید 751
  • عنوان کتاب: Snack Foods / Processing and Technology
  • نویسنده: Suvendu-Bhattacharya
  • حوزه: مهندسی تغذیه, هله هوله
  • سال انتشار: 2023
  • تعداد صفحه: 569
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 10.2 مگابایت

غذاهای میان وعده، که در بین وعده های غذایی اصلی خورده می شوند، جزء جدایی ناپذیر سبک زندگی و فرهنگ هستند. اگرچه غذاهای میان وعده معمولاً برای لذت بردن در نظر گرفته می شوند، اما علاوه بر تامین انرژی غذایی، چندین ماده مغذی را نیز ارائه می دهند. مصرف کنندگان در مقایسه با وعده های غذایی پایه آشنا که هیچ هیجانی ارائه نمی دهند، در میان وعده ها انتظار چیز جالبی دارند. عادات غذایی نیز برای بسیاری از افراد به دلیل شرایط “کمتر زمان پول نقد” تغییر کرده است. کتاب شامل 15 فصل است که در بخش های بعدی به اختصار اشاره می شود. در فصل اول (مقدمه) به تعریف تنقلات و بررسی های مهمی که در مورد مصرف خوراکی های میان وعده در کشورهای مختلف انجام شده است اشاره شده است. برای تهیه تنقلات از چندین ماده خام و افزودنی استفاده می شود. این موارد در فصل 2_11 مورد بحث قرار گرفته است. فصل 12 به فرآیندها و ماشین آلات می پردازد. ویژگی های کیفی مواد اولیه و خوراکی ها در فصل 13 نشان داده شده است. فصل 14 سلامت و تنقلات ویژه را مورد بحث قرار می دهد در حالی که رفع مشکل در فصل 15 ذکر شده است.

Snack foods, eaten in between major meals, are an integral component of the lifestyle and culture. Though snack foods are habitually meant for enjoyment, they offer several nutrients apart from providing food energy. Consumers expect something interesting in snacks compared to familiar base meals offering no excitement. The food habits have also changed for many people due to the “cash-rich less-time” condition. The book contains 15 chapters that are briefly mentioned in the subsequent sections. Chapter 1 (Introduction) cites the definition of snacks and the important surveys conducted on the consumption of snack foods in different countries. Several raw materials and additives are used to prepare the snacks. These are discussed in Chapters 2_11. Chapter 12 deals with processes and machinery. The quality characteristics of raw materials and snack foods are shown in Chapter 13. Chapter 14 discusses the health and special snacks while trouble shooting is mentioned in Chapter 15.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Snack Foods / Processing and Technology

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید