مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب راهنمای بوها در مواد پلاستیکی

بازدید 737
  • عنوان کتاب: Handbook of Odors in Plastic Materials
  • نویسنده: George Wypych
  • حوزه: شیمی مواد
  • سال انتشار: 2017
  • تعداد صفحه: 261
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 7.83 مگابایت

بویایی یکی از حواس −بویایی است. بویایی یا حس بویایی می تواند بوی خوشبو کننده های مختلف را تشخیص دهد. هر ماده شیمیایی بوی متفاوتی دارد که با حس بویایی در غلظت خاصی قابل تشخیص است. حساسیت بویایی نسبت به بوهای مختلف متفاوت است، که باعث می شود مفید بودن بو در تشخیص خطر وجود مواد شیمیایی مختلف در محیط اطرافمان پیچیده باشد. برخی از ترکیبات شیمیایی را می توان با حس بویایی در غلظت های بسیار کم (0.00000001 میلی گرم در لیتر) تشخیص داد. از یک طرف، بو یک سیستم هشدار اولیه بسیار قدرتمند است، اما از طرف دیگر بوی گسترده یک ترکیب شیمیایی لزوماً به این معنی نیست که ترکیب شیمیایی در غلظت بالا یا خطرناک وجود دارد. در عین حال، شدت بو یکی از ویژگی های یک ماده شیمیایی است و وجود آن بر واکنش بویایی ماده ای که ترکیب شیمیایی در آن گنجانده شده است تأثیر می گذارد. بیشتر محصولات بدون بو هستند. استثنائاتی مانند عطرها، گل‌ها یا لوازم آرایشی وجود دارد که در آنها ترکیب بوهای فرار (رایحه‌ها یا رایحه‌ها) برای جذابیت آن‌ها بسیار ضروری است، اما در بیشتر موارد محصولات نباید بو داشته باشند. محصول و فناوری فرآوری معمولاً در مورد انتخاب بهترین ترکیب موادی هستند که می‌توانند به راحتی پردازش شوند تا محصولی با بهترین خواص ممکن برای برآورده کردن نیازهای کاربر شکل بگیرد. تشکیل بو نتیجه ترکیب است یا ممکن است در اثر پردازش یا سایر عوامل خارجی ایجاد شود که در زیر مورد بحث قرار گرفته است. در اکثر فرآیندهای تکنولوژیکی، بو عاملی نیست که باید در نظر گرفته شود مگر اینکه شکایتی از سوی کاربران وجود داشته باشد.

Olfaction is one of the senses − smell. Olfaction or the sense of smell can recognize the smell of different odorants. Each chemical substance is a different odorant, which can be recognized by the sense of smell at a particular concentration. Sensitivity of olfaction for the different odorants varies, which makes the usefulness of smell a complex matter in recognition of the danger of the presence of different chemicals in our surroundings. Some chemical compounds can be recognized by the sense of smell at very low concentrations (0.00000001 mg/l). On the one hand, smell is a very powerful early warning system, but on the other hand the extensive smell of a chemical compound does not necessarily mean that the chemical compound is present at a high or a dangerous concentration. At the same time, intensity of smell is a characteristic feature of a chemical substance and its presence affects the olfactory response of a material into which the chemical compound is incorporated. Most products are meant to have no smell. There are exceptions, such as fragrances, flowers, or cosmetics, in which the composition of volatile odorants (scents or aromas) is very essential to their appeal, but in most cases products should have no odor. Product and processing technology are typically concerned about the selection of the best composition of materials which can be easily processed to form a product having the best possible properties to satisfy user needs. Odor formation is the result of composition or may be caused by processing or other external factors, discussed below. In most technological processes, odor is not a factor to be considered unless there are complaints from users.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Handbook of Odors in Plastic Materials

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید