مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب آشپزی هندی برای مبتدیان

بازدید 780
  • عنوان کتاب: Indian Cooking For Dummies
  • نویسنده: Monisha Bharadwaj
  • حوزه: آشپزی هندی
  • سال انتشار: 2021
  • تعداد صفحه: 410
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 21.9 مگابایت

این کتاب را به عنوان صدای من در آشپزخانه خود در نظر بگیرید که با هم یک غذای هندی عالی درست می کنیم. من به شما نشان می‌دهم که چگونه بر تکنیک‌های اساسی تسلط داشته باشید، از ادویه‌ها برای تعادل و طعم استفاده کنید، و انبار خود را با مواد کلیدی که ممکن است قبلا هرگز با آن‌ها پخته نشده‌اید، تهیه کنید. من شما را به یک تور آشپزی در هند می برم، که به شما کمک می کند تا بفهمید چرا در سراسر این کتاب در مورد تفاوت های منطقه ای صحبت می کنم. در این کتاب شما یاد می گیرید که برنج را عالی بپزید و نان های هندی درست کنید، حتی نان هایی که از ابتدا تا انتها فقط 20 دقیقه طول می کشد! با این کتاب در کنارتان، مطمئن خواهید بود که چگونه اجزای سازنده یک کاری را کنار هم بچینید تا چیزی سرشار از عطر و طعم باشد و نه فقط گرما. من همچنین به شما نشان می دهم که چگونه طیف وسیعی از غذاهای گیاهی هندی را بپزید که می توانند به عنوان وعده های غذایی اصلی سرو شوند. من دستور العمل هایی را که در خانه طبخ می کنم اضافه کرده ام – غذاهای مورد علاقه خانواده که امیدواریم مورد علاقه شما نیز باشد. این 125 دستور غذا به شما کمک می کند تا منوهای مختلفی را در کنار هم قرار دهید – از یک شام شب هفته تا یک غذای تالی فوق العاده برای دوستانتان، که در آن غذاهای کوچک زیادی یک جشن را تشکیل می دهند. من دستور العمل هایی برای صبحانه، چاتنی، تنقلات و دسرها اضافه می کنم، که به شما الهام می دهد تا غذاهای هندی را فراتر از آن چیزی که انتظار دارید در یک رستوران ببینید، بپذیرید. این کتاب یک مرجع است، به این معنی که لازم نیست آن را از ابتدا تا انتها بخوانید و مجبور نیستید آن را به حافظه بسپارید. در عوض، می توانید بارها و بارها در این صفحات فرو بروید تا اطلاعات مورد نیاز خود را بیابید.

Think of this book as my voice in your kitchen as we create the perfect Indian meal together. I show you how to master the basic techniques, use spices for balance and flavor, and stock your pantry with key ingredients that you may never have cooked with before. I take you on a culinary tour of India, which will help you understand why I talk about regional differences throughout this book. In this book, you learn to cook rice perfectly and to make Indian breads, even one that takes just 20 minutes from start to finish! With this book by your side, you’ll feel confident about how to put the building blocks of a curry together to make one that’s full of depth of flavor and not just heat. I also show you how to cook a range of Indian vegetarian dishes that can be served as main meals. I’ve included recipes that I cook at home — family favorites that will hopefully become favorites of yours, too. These 125 recipes will help you put together various menus — from a weeknight dinner to an extravagant thali meal for your friends, where lots of little dishes make up a feast. I include recipes for breakfasts, chutneys, snacks, and desserts, giving you lots of inspiration to embrace Indian food beyond what you’d expect to see in a restaurant. This book is a reference, which means you don’t have to read it from beginning to end and you don’t have to commit it to memory. Instead, you can dip into these pages over and over again to find the information you need.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Indian Cooking For Dummies

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.