مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب غذاهای کاربردی

بازدید 500
  • عنوان کتاب: Functional-Foods
  • نویسنده: Navnidhi-Chhikara,-Anil-Panghal
  • حوزه: مواد غذایی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 574
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 7.40 مگابایت

پردازش زیستی در علوم غذایی مجموعه ای از مجلدات را شامل می شود که کل علوم غذایی، عملیات واحد در فرآوری مواد غذایی، تغذیه، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، فیزیک و مهندسی در طول برداشت، فرآوری، بسته بندی، ایمنی مواد غذایی، و ذخیره سازی و زنجیره تامین را پوشش می دهد. از غذا. اهداف اصلی این مجموعه انتشار دانش مربوط به فناوری های اخیر توسعه یافته در رشته علوم غذایی و مهندسی فرآیندهای غذایی به دانشجویان، محققان و اهالی صنعت می باشد. آنها را قادر می سازد تا در مورد پذیرش، اجرا، اقتصادی و محدودیت های فناوری های مختلف تصمیمات حیاتی بگیرند. از آنجایی که تقاضای غذای سالم در سناریوی جهانی کنونی در حال افزایش است، تولیدکنندگان به دنبال امکانات جدیدی برای تصاحب سهم عمده در بازار مواد غذایی به سرعت در حال تغییر هستند. تهیه گزارش ها و دانش در مورد فرآوری زیستی و محصولات غذایی برای افراد صنعت ضروری است. در سناریوی فعلی، دانشگاه ها، محققان و صنایع غذایی به صورت پراکنده کار می کنند و فناوری های مختلف توسعه یافته در هر سطح برای منافع سهامداران مختلف اجرا نمی شود. با این حال، پیشرفت در فرآیندهای زیستی در تمام سطوح برای بهبود صنایع غذایی و مصرف کنندگان مورد نیاز است.

Bioprocessing in Food Science will comprise a series of volumes covering the entirety of food science, unit operations in food processing, nutrition, food chemistry, microbiology, biotechnology, physics and engineering during harvesting, processing, packaging, food safety, and storage and supply chain of food. _e main objectives of this series are to disseminate knowledge pertaining to recent technologies developed in the _eld of food science and food process engineering to students, researchers and industry people. _is will enable them to make crucial decisions regarding adoption, implementation, economics and constraints of the di_erent technologies. As the demand of healthy food is increasing in the current global scenario, so manufacturers are searching for new possibilities for occupying a major share in a rapidly changing food market. Compiled reports and knowledge on bioprocessing and food products is a must for industry people. In the current scenario, academia, researchers and food industries are working in a scattered manner and di_erent technologies developed at each level are not implemented for the bene_ts of di_erent stake holders. However, the advancements in bioprocesses are required at all levels for betterment of food industries and consumers.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Functional-Foods

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید