- عنوان کتاب: Nutrition and Food Security for All: A Step Towards the Future
- نویسنده: António Raposo, Ariana Saraiva
- حوزه: امنیت غذایی
- سال انتشار: 2025
- تعداد صفحه: 270
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 10.9 مگابایت
تضمین امنیت غذایی و تغذیهای، دغدغه اصلی دستور کار توسعه جهانی بوده است. با این حال، پیشبینی میشود حدود 600 میلیون نفر تا سال 2030 از سوءتغذیه مزمن رنج ببرند [1]. از آنجا که مشکلات مرتبط و اهداف رشد در طول زمان تکامل یافتهاند، اقدامات لازم در این زمینه انجام نشده است. توافق جامعتری که امنیت غذایی را تضمین میکند و گرسنگی و سوءتغذیه را در تمام اشکال آن کاهش میدهد، به منظور حمایت از اقتصادهای قوی، جمعیتهای سالم و رشد پایدار، تصویب شده است [2-7]. ترویج دیدگاه مثبت در مورد غذا، تغذیه و سلامت برای ریشهکن کردن ناامنی غذایی در بسیاری از کشورها ضروری است [8]. این امر میتواند با آموزش افراد در مورد انتخابهای غذایی سالم در سنین پایین از طریق رسانهها، مدارس و خانواده محقق شود. درک اهمیت یک رژیم غذایی متنوع، متعادل و غنی از مواد مغذی برای دستیابی به دومین هدف توسعه پایدار (SDG) دستور کار جهانی ضروری است [9]. علاوه بر این، هنگام ایجاد سیاستهایی برای دستیابی به اهداف SDG 2، باید عوامل مربوط به امنیت، فرهنگ، جامعه، اقتصاد و محیط زیست در نظر گرفته شوند. هنگام تولید غذا، بسیار مهم است که هم ضایعات تولید شده در زنجیره غذایی در نتیجه تخریب محیط زیست و هم ضایعات غذایی که میتواند توسط اعضای جامعه مصرف شود، در نظر گرفته شود. یافتن استراتژیهایی برای افزایش تولید و مصرف مواد غذایی محلی و منطقهای نیز برای ارتقای دسترسی پایدار، امنیت غذایی و رژیمهای غذایی سالم بسیار مهم است [10]. اهداف دیگر شامل کاهش میزان بیماریهای حیوانات و تولید غذای کافی با کیفیت بالا در مقادیر کافی با ضایعات کم است. با در نظر گرفتن این ایدهها، این شماره ویژه 17 مقاله منتشر شده توسط محققان از 16 کشور مختلف در سراسر جهان، از جمله برزیل، شیلی، چین، یونان، مجارستان، ایسلند، پاکستان، لهستان، پرتغال، عربستان سعودی، اسپانیا، تایلند، ترکیه، انگلستان، اروگوئه و ایالات متحده آمریکا را ارائه میدهد.
Ensuring food and nutritional security has been a top concern on the global development agenda. Even so, about 600 million people are projected to suffer from chronic undernourishment by 2030 [1]. Because the associated difficulties and growth goals have evolved over time, the necessary action has not been carried out in this field. A more comprehensive agreement that safeguards food security and lowers hunger and malnourishment in all its forms has been approved, in order to support strong economies, healthy populations, and sustainable growth [2–7]. Promoting a positive outlook on food, nutrition, and health is essential to eradicate food insecurity in many nations [8]. This may be accomplished by educating individuals about healthy eating choices at a young age through the media, schools, and family. Understanding the importance of a diverse, balanced, and nutrient-rich diet is essential to achieve the second Sustainable Development Goal (SDG) of the global agenda [9]. Furthermore, when creating policies to achieve the SDG 2’s objectives, factors pertaining to security, culture, society, economy, and environment must be taken into account. When producing food, it is crucial to take into account both the waste generated in the food chain as a result of environmental degradation, and the food waste that could be otherwise consumed by members of society. Finding strategies to boost local and regional food production and consumption is also crucial for promoting sustainable availability, food security, and healthy diets [10]. Other objectives include lowering animal illness rates and producing enough high-quality food in adequate amounts with little waste. Taking into account these ideas, this Special Issue presents 17 papers published by researchers from 16 different countries all over the world, including Brazil, Chile, China, Greece, Hungary, Iceland, Pakistan, Poland, Portugal, Saudi Arabia, Spain, Thailand, Turkey, the UK, Uruguay, and the USA.
این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.
Download: Nutrition and Food Security for All: A Step Towards the Future
نظرات کاربران