مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب مدیریت پایدار ضایعات غذایی

بازدید 525
  • عنوان کتاب: Sustainable Food Waste Management
  • نویسنده: Vijay Kumar Thakur
  • حوزه: صنایع غذایی
  • سال انتشار: 2024
  • تعداد صفحه: 274
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 8.61 مگابایت

حفظ سیاره ما یک چالش قریب الوقوع و پیچیده در حال و آینده نزدیک است، زیرا تغییرات آب و هوایی، آلودگی، و کاهش منابع بر گفتمان سیاسی و علمی حاکم است. اصول اقتصاد دایره ای و شیمی سبز با کاهش ضایعات، تشویق استفاده مجدد از محصولات جانبی نوآورانه و به حداقل رساندن آلودگی و وابستگی به منابع اولیه، مسیری حیاتی برای کاهش این چالش ها ارائه می دهند. کاربردهای متنوع اقتصاد دایره‌ای به قلمرو بازدارنده‌های خوردگی گسترش می‌یابد و باعث افزایش اکتشاف علمی جایگزین‌های سبز برای جایگزین‌های سمی معمولی مانند ترکیبات کروم و مولیبدن، نیتریت‌ها و آمین‌ها می‌شود. اگرچه این بازدارنده‌های سنتی پرهزینه و برای محیط‌زیست مضر هستند، و نیاز به تغییر به سمت بازدارنده‌های خوردگی حاصل از مواد خام کم‌هزینه با فرآیندهای سنتز آسان، اولویت‌بندی سازگاری با محیط‌زیست و پایداری را ضروری می‌سازند. استفاده از ضایعات جامد و محصولات جانبی از صنایع غذایی به عنوان یک راه حل امیدوارکننده ظاهر می شود. این مواد که از منابع ارزان، سازگار با محیط زیست و زیست تخریب پذیر به دست می آیند، حاوی ترکیبات فنلی مانند کافئین، کاتچین و گالوکاتچین هستند. این ترکیبات، با حلقه‌های آروماتیک غنی از الکترون و هترواتم‌ها، خواص جذب فوق‌العاده‌ای را بر روی سطوح فلزی نشان می‌دهند و رویکردی نوآورانه برای مهار خوردگی ارائه می‌دهند. این کتاب نه تنها مفهوم جدید استفاده از ضایعات مواد غذایی را به عنوان یک بازدارنده خوردگی معرفی می کند، بلکه به طور جامع پیشرفت های دانشگاهی اخیر، برنامه های کاربردی قابل توجه و مطالعات اجرای جهانی را پوشش می دهد. این منبع ارزشمند برای سازمان‌های تحقیقاتی، مؤسسات تحقیقاتی دولتی، کتابخانه‌های دانشگاهی، و بخش‌های تحقیق و توسعه درگیر در تحقیق و توسعه پیشرفته در مورد مدیریت پسماند مواد غذایی است.
این کتاب در سه بخش، که هر کدام شامل چندین فصل است، با هدف ارائه یک کاوش جامع از جنبه‌های اساسی، کاربردها و مطالعات اجرایی مرتبط با ضایعات مواد غذایی به عنوان بازدارنده‌های خوردگی، ساختار یافته است. این طرح به خوانندگان یک مرور کلی سیستماتیک و چشمگیر از موضوع ارائه می دهد که به عنوان یک مرجع متمرکز و به روز عمل می کند.

Preserving our planet is an imminent and complex challenge in the present and near future, with climate change, pollution, and resource depletion dominating polit-ical and scientific discourse. Circular economy and green chemistry principles offer a crucial pathway to mitigate these challenges by reducing waste, encouraging innovative by-product reuse, and minimizing pollution and dependence on primary resources. The circular economy’s diverse applications extend to the realm of corro-sion inhibitors, prompting increased scientific exploration of green alternatives to conventional, toxic alternatives like chromium and molybdenum compounds, nitrites, and amines. While effective, these traditional inhibitors are costly and environmen-tally harmful, necessitating a shift toward corrosion inhibitors derived from low-cost raw materials with easy synthesis processes, prioritizing environmental friend-liness and sustainability. The utilization of solid waste and byproducts from the food industry emerges as a promising solution. These materials, derived from cheap, eco-friendly, and biodegradable sources, contain phenolic compounds such as caffeine, catechin, and gallocatechin. These compounds, with electron-rich aromatic rings and heteroatoms, exhibit excellent adsorption properties on metallic surfaces, presenting an innovative approach to corrosion inhibition. This book not only introduces the novel concept of employing food waste as a corrosion inhibitor but also compre-hensively covers recent academic advancements, significant applications, and global implementation studies. It serves as an invaluable resource for research organizations, government research institutes, university libraries, and R&D departments involved in cutting-edge research and development concerning food waste management.
The book is structured into three parts, each comprising multiple chapters, aimed at providing a comprehensive exploration of the fundamental aspects, applications, and implementation studies related to food waste as corrosion inhibitors. This design offers readers a systematic and impressive overview of the topic, serving as a concentrated and up-to-date reference.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Sustainable Food Waste Management

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید