شواهد فزایندهای وجود دارد که مصرف پروبیوتیک میتواند فعالیت مهمی برای سلامت انسان در گروههای سنی مختلف داشته باشد که به توانایی این میکروارگانیسمها برای تأثیر مثبت بر متابولیسم میزبان، فیزیولوژی، تغذیه و عملکردهای ایمنی مرتبط است. چندین سویه پروبیوتیک ایمن در نظر گرفته شده اند و از طریق تحویل توسط غذاها، نوشیدنی ها و مکمل ها برای استفاده انسانی در دسترس هستند. شواهد بالینی دلگرمکنندهای وجود دارد که نشان میدهد سویههای پروبیوتیک متمایز در مدیریت و پیشگیری از انواع اختلالات و بیماریهای متابولیک در انسان مؤثر هستند و پروبیوتیکها را به عنوان گزینههای درمانی نوآورانه امیدوارکننده برای پیشگیری و درمان آنها توصیف میکند. با این حال، شکافهای کنونی برای بهینهسازی استفاده از پروبیوتیکها برای تغذیه و سلامت انسان شامل درک مکانیسمهایی است که توسط آن پروبیوتیکها میتوانند بر عملکردهای فیزیولوژیکی مختلف و دوز، فرکانس و مدت درمان بهینه برای سویههای پروبیوتیک متمایز تأثیر بگذارند.
There has been increasing evidence that probiotic consumption can exert important activity for human health in different age groups linked to the ability of these microorganisms to affect positively the host metabolism, physiology, nutrition, and immune functions. Several probiotic strains have been considered safe and commercially available for human use through delivery by foods, beverages, and supplements. There is encouraging available clinical evidence that distinct probiotic strains are effective in the management and prevention of a variety of metabolic disorders and illnesses in humans, characterizing probiotics as promising innovative therapeutic options for their prevention and treatment. However, current gaps to optimize the use of probiotics for human nutrition and health include the understanding of the mechanisms by which probiotics can affect different physiological functions and optimum dose, frequency, and duration of treatment for distinct probiotic strains.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Probiotics for Human Nutrition in Health and Disease
کاربردی بود متشکرم
خواهش میکنم. ممنون از شما