مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب مواد غذایی و محصولات جانبی کشاورزی به عنوان منبع مهم مواد مغذی با ارزش

بازدید 510
  • عنوان کتاب: Food and Agricultural Byproducts as Important Source of Valuable Nutraceuticals
  • نویسنده: Chukwuebuka-Egbuna,-Barbara-Sawicka,-Johra-Khan
  • حوزه: مهندسی تغذیه
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 257
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 8.0 مگابایت

مواد غذایی و فرآورده های جانبی کشاورزی باقیمانده یا ضایعات بخشی از غذاها، میوه ها، سبزیجات و منابع حیوانی هستند که پس از فرآوری به دست می آیند. محصولات جانبی کشاورزی شامل پوست و پوست مرکبات، آناناس، انبه و موز است. سایر موارد قابل توجه تفاله سیب، زیتون، چغندر قرمز و آنهایی که از شراب سازی به دست می آیند. همچنین آب پنیر حاصل از شیر، نی، پوسته و سبوس حاصل از غلات از برترین محصولات جانبی کشاورزی هستند. این محصولات فرعی اغلب در صورت دفع بر محیط زیست و بخش های اجتماعی-اقتصادی تأثیر می گذارند. اما با پیشرفت‌های اخیر در بیوتکنولوژی و تحقیقات علمی، دانشمندان در برخی از این محصولات جانبی به عنوان منابعی از مواد مغذی ارزشمند مفید هستند، اصطلاحی که برای اشاره به مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی که تمایل به تأثیر بر سلامتی برای پیشگیری از بیماری‌ها و بیماری‌ها را دارند، استفاده می‌شود. رفتار. این کتاب با عنوان “غذایی و محصولات جانبی کشاورزی به عنوان منبع مهم مواد مغذی با ارزش” اطلاعات دقیقی را در مورد محصولات فرعی عمده کشاورزی که سرشار از مواد مغذی هستند ارائه می دهد. ماهیت و نوع مواد مغذی موجود در آنها و مزایای ارتقاء سلامت آنها ارائه شد. ویراستاران و همکاران فصل، کارشناسان مشهوری از مؤسسات کلیدی در سراسر جهان هستند. این کتاب برای دانش‌آموزان، معلمان، شیمی‌دانان مواد غذایی، متخصصان تغذیه، بیوشیمی‌دانان تغذیه، بیوتکنولوژیست‌های مواد غذایی و غیره مفید خواهد بود.

Food and agricultural by-products are leftovers or wastes from parts of foods, fruits, vegetables, and animal sources which are obtained after processing. Agricultural by-products include peels and rinds from citrus fruits, pineapple, mango, and banana. Other notable ones are pomace from apple, olive, red beet, and those from winemaking. Also, whey from milk, straws, hulls, and brans from grains are among the top agricultural by-products. These by-products often impact the environment and the social-economic sectors when they are disposed of. But with the recent advances in biotechnology and scientific research, scientists have found usefulness in some of these by-products as sources of valuable nutraceuticals, a term used to refer to chemical entities present in foods that have the propensity to impact health for disease prevention and treatment. This book entitled “Food and Agricultural By-products as Important Source of Valuable Nutraceuticals” presents detailed information about major agricultural by-products that are rich in nutraceuticals. The nature and the type of nutraceuticals that they contain and their health-promoting benefits were presented. The editors and chapter contributors are renowned experts from key institutions around the globe. This book will be useful to students, teach­ers, food chemists, nutritionists, nutritional biochemists, food biotechnologists, among others.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Food and Agricultural Byproducts as Important Source of Valuable Nutraceuticals

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید