مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب میکروب های ریزوسفر – مدیریت استرس بیوتیک

بازدید 643
  • عنوان کتاب: Rhizosphere Microbes / Biotic Stress Management
  • نویسنده: Udai B. Singh
  • حوزه: میکروب
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 378
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 6.22 مگابایت

برای تولید پایدار مواد غذایی و امنیت غذایی در سطح جهانی در راستای اهداف توسعه پایدار (SDGs)، منابع غذایی باید همگام با افزایش جمعیت باشد که می‌تواند تا حدی با کاهش تلفات محصول ناشی از آفات ویرانگر و پاتوژن‌ها انجام شود. دوبرابر شدن تقاضای جهانی غذا تا سال 2050، تغییر شرایط آب و هوایی تعدادی چالش را برای پایداری کشاورزی تحمیل می کند. امروزه، تولید محصولات زراعی برای برآورده ساختن نیازهای غذایی با استفاده فزاینده از نهاده های شیمیایی کشاورزی، که به عنوان تنظیم کننده رشد گیاه، تامین کننده مواد مغذی گیاه و محافظ گیاه عمل می کنند، افزایش یافته است. علاوه بر افزایش هزینه تولید، استفاده بی رویه از مواد شیمیایی کشاورزی، احتمال اثرات باقیمانده در محصولات کشاورزی، تخریب زمین و زوال بهداشت محیط را افزایش می دهد. با افزایش جمعیت جهان و تقاضای جهانی برای غذا، نیاز فوری به اتخاذ رویکردهای پایدار برای تضمین تولید دائمی کشاورزی با استفاده کمتر یا بدون استفاده از مواد شیمیایی کشاورزی وجود دارد. علاوه بر شهرنشینی، کاهش زمین های زراعی و تخریب زمین، تنش های زیستی متعدد باعث از دست دادن قابل توجه محصول از مزرعه تا انبار می شود. عوامل زیستی شامل حشرات آفت، پاتوژن ها، علف های هرز و غیره شامل مهره داران و بی مهرگان است. میانگین تلفات محصول به دلیل عوامل تنش زیستی، یعنی حشرات- آفات و بیماری ها، هر ساله در سطح جهانی 40 درصد گزارش شده است (FAO 2015). مدیریت تنش های زیستی عمدتاً متکی بر استفاده از آفت کش های شیمیایی سمی و گونه های گیاهی مقاوم است. استفاده از ارقام گیاهی مقاوم یک رویکرد مهم برای اعطای پایداری کشاورزی است. با این حال، در دسترس نبودن والدین اهداکننده مناسب و شکست مقاومت همچنان یک نگرانی بزرگ باقی مانده است. علاوه بر این، تأثیر منفی مواد شیمیایی کشاورزی حفاظت از گیاه بر میکرو فلور و جانوران غیر هدف، محیط زیست، سلامت حیوانات و انسان، محققان را وادار کرده است تا اقدامات جایگزین برای مدیریت تنش‌های زیستی گیاهان زراعی مهم را بررسی کنند. در میان استراتژی‌های اخیر، تحمل/مقاومت به تنش ناشی از القاکننده‌های منشأ میکروبی و/یا میکروارگانیسم‌های ریزوسفر به عنوان یک رویکرد امیدوارکننده در حفاظت از محصولات پدیدار شده است. عوامل چندبعدی دخیل در جوامع میکروبی موجود در اکوسیستم ها می تواند پاسخی برای مشکلات فعلی کشاورزی باشد. جوامع میکروبی نقش مهمی در تعاملات میکروب – میکروب، میکروب – حشره / آفت و گیاه – میکروب ایفا می کنند که هنوز به طور کامل برای استفاده از مزایای بالقوه آنها برای دستیابی به پایداری کشاورزی مورد بهره برداری قرار نگرفته است. میکروارگانیسم‌های متعددی از قارچ‌ها، باکتری‌ها، اکتینومیست‌ها و سیانوباکتری‌ها وجود دارند که مکانیسم‌هایی برای تقویت رشد گیاه و خواص کنترل بیولوژیکی دارند.

For sustainable food production and food security at global level in the line of Sustainable Development Goals (SDGs), food supplies must keep pace with increasing population that can partially be accomplished by reducing the yield losses caused by the devastating pest and pathogens. Doubling in global food demand by 2050, changing climatic conditions impose a number of challenges towards agricultural sustainability. Today, crop production to fulfil food demands is being enhanced by the increasing application of agrochemical inputs, which act as plant growth regulators, plant nutrients supplier and plant protectors. Apart from increasing cost of production, excessive use of agrochemicals increases the possibilities of residual effects in agricultural commodities, land degradation and deterioration of environmental health. With the increasing world population and global demand for food, there is an urgent need to adopt sustainable approaches to ensure perpetual agricultural production with less or no use of agrochemicals. Besides urbanization, reduction in arable land and land degradation, numerous biotic stresses cause significant crop loss from field to storage. The biotic factors include insect-pest, pathogens, weeds and others including both vertebrates and invertebrates. The average yield losses due to biotic stress factors, i.e. insect-pest and disease, have been reported to be as high as 40% every year at global level (FAO 2015). Management of biotic stresses mainly relies on the use of toxic chemical pesticides and resistant plant varieties. The use of resistant plant varieties is an important approach for conferring agricultural sustainability. However, non-availability of suitable donor parents and the breakdown of resistance have still remained a great concern. Further, negative impact of plant protection agrochemicals on the non-target microflora and fauna, environment, animal and human health has forced researchers to explore alternative measures for management of biotic stresses of important crop plants. Among the more recent strategies, stress tolerance/resistance induced by inducers of microbial origin and/or rhizosphere microorganisms has emerged as a promising approach in crop protection. The multidimensional factors involved in microbial communities present in the ecosystems which can provide the answers to the current agricultural problems. Microbial communities play a significant role in microbe-microbe, microbe-insect/pest and plant-microbe interactions which have not yet been fully exploited to harness their potential benefits to achieve agricultural sustainability. There are numerous microorganisms comprising fungi, bacteria, actinomycetes and cyanobacteria having mechanisms of plant growth promotion and biological control properties.

این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.

Download: Rhizosphere Microbes

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید