- عنوان کتاب: The Chemistry inside Spices & Herbs / Research and Development
- نویسنده: Pankaj Kumar Chaurasia-Shashi Lata Bharati
- حوزه: ادویه
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 318
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 20.55 مگابایت
گیاهان از بسیاری جهات برای ما نعمت طبیعت روی زمین هستند. آنها محیط ها را سم زدایی می کنند و زندگی های ساکن روی این زمین را نجات می دهند. از میان چندین مزیت گیاهان، بخشها و/یا مواد مختلف آنها به دلیل ارزشهای دارویی قابل توجه آنها شناخته میشوند. ادویه ها و گیاهانی که در زندگی روزمره ما نقش دارند، گنجینه سلامتی هستند. ادویه جات که جزء روتین آشپزخانه است و همچنین گیاهان باغ ما سرشار از فضیلت ها و فواید دارویی هستند و می توانند به میزان قابل توجهی برای درمان اختلالات و بیماری های مختلف انسان مورد استفاده قرار گیرند. ادویه جات در واقع میوه ها، دانه ها، پوست، ریشه و سایر قسمت های گیاهان هستند که به طور گسترده ای برای افزایش طعم، رنگ و کیفیت غذاها استفاده می شوند و منبع ترکیبات شیمیایی با ارزش مختلفی هستند که دارای اهمیت دارویی هستند، در حالی که گیاهان قسمت های سبز برگ یا گلدار هستند. گیاهان مختلف با خواص خوش طعم یا معطر
Plants are the boon of nature on the earth for us in many ways. They detoxify the environments and save the lives living on this earth. Out of several advantages of plants, their different parts and/or substances are known for their noteworthy medicinal values. Spices and herbs which are involved in our daily routine life are the treasure of good health. Spices, a routine part of the kitchen, as well as herbs of our garden, are full of medicinal virtues and benefits and can be significantly used for the treatment of various disorders and diseases of humans. Spices are actually fruits, seeds, barks, roots and other parts of the plants widely used for enhancing the taste, color and quality of the foods and are the source of various valuable chemical constituents of pharmaceutical significances while herbs are leafy green or flowering parts of the various plants with savory or aromatic properties
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: The Chemistry inside Spices & Herbs
نظرات کاربران