- عنوان کتاب: Yeasts: From Nature to Bioprocesses
- نویسنده: Sérgio Luiz Alves Júnior
- حوزه: مخمر
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 494
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 14.1 مگابایت
مخمرها: از طبیعت تا فرآیندهای زیستی با رویکردی تکاملی، طبقهبندی و بیوتکنولوژیکی در تاریخ مخمرها از روزهای اولیه تا کنون به گذشته سفر میکند. در طول این سفر، فصلهای آن فرآیندهای زیستی متعددی را ارائه میکنند که از این میکروارگانیسمها استفاده میکنند، از انقلاب نوسنگی تا امروز. در حالی که تخمین زده می شود که زیر شاخه مخمرهای جوانه زده در حدود 400 میلیون سال پیش روی زمین ظاهر شوند، برخی از گونه های مخمری که امروزه شناخته شده اند مطمئناً جدیدتر هستند، مانند اسب کار Saccharomyces cerevisiae، که احتمالاً از گونه خواهر خود تقریباً 5 میلیون سال پیش جدا شده است. در واقع، مخمرها نقش اکولوژیکی اساسی در بازیافت مواد مغذی و تولید مثل آنژیوسپرم دارند. بنابراین به طور مستقیم و غیرمستقیم حفظ تنوع زیستی گیاهان و به تبع آن جانورانی که با آنها رابطه اکولوژیکی برقرار می کنند را تضمین کرده اند. بوم شناسی مخمر فصلی برای خود در این کتاب دارد، اگرچه فصول دیگر نیز این موضوع را در زمینه های مختلف مشخص کرده اند. جنس های اصلی مخمر در فصل های خاصی از کتاب مورد بحث قرار گرفته اند. به همین ترتیب، کاربردهای بیوتکنولوژیکی مهم این میکروارگانیسم ها نیز در فصل های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که بخش های صنعتی وابسته به مخمرها ارزش بازار سالانه تریلیون دلاری را تشکیل می دهند. بنابراین، مخمرها به عنوان سودآورترین میکروارگانیسم ها در میکروبیولوژی صنعتی برجسته می شوند. اگرچه انسانها اخیراً روی زمین ظاهر شدهاند، چندین گونه مخمر به طور گسترده توسط آنها اهلی شدهاند و هدف آنها فرآیندهای زیستی مبتنی بر مخمر است. با توجه به مزایایی که مخمرها برای بشریت ارائه میکنند، چه به عنوان چهرههای پیشرو در فرآیندهای زیستی مختلف و چه بهطور غیرمستقیم از طریق نقش اکولوژیکیشان، این کتاب در نهایت به پرسشی میپردازد که قبلاً بارها پرسیده شده بود: آیا مخمرها بهترین دوستان انسانها خواهند بود؟ اگرچه این سوال نیازی به پاسخ قاطع ندارد، اما خواندن مخمرها: از طبیعت تا فرآیندهای زیستی بدون شک خواننده را در مورد اهمیت این میکروارگانیسم ها برای توسعه تمدن، اقتصاد و علم متقاعد می کند.
Yeasts: from nature to bioprocesses travels back in time through the history of yeasts from the early days up to now, with an evolutionary, taxonomic, and biotechnological approach. Along this journey, its chapters present numerous bioprocesses which use these microorganisms, from the Neolithic revolution to the present. While the budding yeasts subphylum has been estimated to appear on earth about 400 million years ago, some yeast species known today are certainly more recent, such as the workhorse Saccharomyces cerevisiae, which probably diverged from its sister species approximately 5 million years ago. Indeed, yeasts play a fundamental ecological role in nutrient recycling and angiosperm reproduction. Thus, directly and indirectly, they have guaranteed the maintenance of the biodiversity of plants and, consequently, animals that establish an ecological relationship with them. Yeast ecology has a chapter of its own in this book, although other chapters have also punctuated this theme in different contexts. The main yeast genera are discussed in specific chapters of the book. Likewise, important biotechnological applications of these microorganisms are also addressed in different chapters. It should be noted that industrial sectors dependent on yeasts comprise a trilliondollar annual market value. Therefore, yeasts stand out as the most profitable microorganisms in industrial microbiology. Although humans appeared on earth much more recently, several yeast species have been widely domesticated by them, aiming for yeast-based bioprocesses. Given the benefits that yeasts provide to humanity, either as the leading figures in various bioprocesses or indirectly through their ecological role, the book ends up bringing up a question that has already been asked other times before: would yeasts be the best friends of humans? Although the question does not need to be categorically answered, the reading of Yeasts: from nature to bioprocesses will undoubtedly convince the reader of the importance of these microorganisms for the development of civilization, economy, and science.
این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.
Download: Yeasts: From Nature to Bioprocesses
نظرات کاربران