- عنوان کتاب: Understanding Nutrition
- نویسنده: Eleanor Whitney
- حوزه: تغذیه
- سال انتشار: 2023
- تعداد صفحه: 812
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 56.5 مگابایت
تغذیه یک علم است. جزئیات شیمی یک ماده مغذی یا زیست شناسی یک سلول ممکن است برای برخی گیج کننده و گیج کننده باشد، اما لازم نیست. وقتی علم گام به گام توضیح داده می شود و حقایق یکی یکی به هم متصل می شوند، جزئیات روشن و قابل درک می شوند. این هدف از زمانی که این کتاب برای اولین بار توسعه یافت و همچنان که در این نسخه پنجم به روز می شود این بوده است: فاش کردن جذابیت علم و به اشتراک گذاشتن هیجان تغذیه با خوانندگان. ما از صدها معلم دانشگاه و متخصصان تغذیه و بیش از یک میلیون دانشجو که از نسخههای قبلی این کتاب در طول سالها استفاده کردهاند آموختهایم که خوانندگان میخواهند تغذیه را درک کنند تا بتوانند در زندگی روزمره خود انتخابهای سالمی داشته باشند. این متن با تمرکز بر استرالیا و نیوزلند، توصیههای تغذیهای فعلی و مسائل بهداشت عمومی و فرهنگ غذایی مربوط به کسانی که در این منطقه از جهان در حال مطالعه و کار در زمینه تغذیه هستند را در بر میگیرد. از آنجایی که تغذیه یک علم فعال است، در حال حاضر بودن بسیار مهم است. برای این منظور، این نسخه جدیدترین تحقیقات تغذیه را در خود جای داده است. ارتباط بین رژیم غذایی و بیماری آشکارتر شده است – و علاقه ما به انتخاب های بهداشتی هوشمندانه دنبال شده است. افراد بیشتری زندگی طولانی تر و سالم تری دارند. علم تغذیه به سرعت رشد کرده است و هر روز تحقیقات جدیدی در حال ظهور است. در این نسخه، مانند نسخه های قبلی، هر فصل به طور اساسی بازنگری شده است تا تغییرات بسیاری را که در طول سال ها در زمینه تغذیه و زندگی روزمره ما رخ داده است، منعکس کند. امیدواریم این کتاب به خوبی خدمت شما باشد. درک تغذیه اطلاعات اصلی یک دوره مقدماتی تغذیه را ارائه می دهد. فصل های اولیه به معرفی مواد مغذی و کار آنها در بدن می پردازد و فصل های بعدی این اطلاعات را در زندگی افراد به کار می برند – نقش غذاها و مواد مغذی را در تعادل انرژی و کنترل وزن، در فعالیت بدنی، در چرخه زندگی و در پیشگیری از بیماری ها شرح می دهد. و ایمنی مواد غذایی در ابتدای هر فصل، اهداف یادگیری به وضوح بیان شده است تا مفاهیم کلیدی مورد بررسی قرار گیرد. هر فصل همچنین به وضوح کاربردهای عملی تحقیقات تغذیه را برای خواننده علامت گذاری می کند و جدیدترین تحقیقات را در زمینه موضوع ارائه می دهد.
Nutrition is a science. The details of a nutrient’s chemistry or a cell’s biology can be overwhelming and confusing to some, but it needn’t be. When the science is explained step by step and the facts are connected one by one, the details become clear and understandable. That has been the goal since this book was first developed and as it has continued to be updated in this fifth edition: to reveal the fascination of science and share the excitement of nutrition with readers. We have learned from the hundreds of university teachers and nutrition professionals and more than a million students who have used previous editions of this book through the years that readers want to understand nutrition so that they can make healthy choices in their daily lives. With its focus on Australia and New Zealand, the text incorporates current nutrition recommendations and public health issues, and food culture relevant to those studying and working in nutrition in this region of the world. Because nutrition is an active science, staying current is paramount. To that end, this edition incorporates the latest in nutrition research. The connections between diet and disease have become more apparent – and our interest in making smart health choices has followed. More people are living longer and healthier lives. The science of nutrition has grown rapidly, with new research emerging daily. In this edition, as with previous editions, every chapter has been substantially revised to reflect the many changes that have occurred in the field of nutrition and in our daily lives over the years. We hope that this book serves you well. Understanding Nutrition presents the core information of an introductory nutrition course. The early chapters introduce the nutrients and their work in the body, and the later chapters apply that information to people’s lives – describing the role of foods and nutrients in energy balance and weight control, in physical activity, in the life cycle and in disease prevention, and food safety. At the beginning of each chapter are clearly stated learning objectives to outline the key concept areas to be covered. Each chapter also clearly flags for the reader practical applications of nutritional research and presents the most recent research in the topic area.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Understanding Nutrition
نظرات کاربران