مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب سالنامه خوراکی شلغم – راهنمای هفته به هفته آشپزی با مواد فصل-

بازدید 503
  • عنوان کتاب: Turnips/Edible-Almanac/the-Week-by-week-Guide-to-Cooking-with-Seasonal-Ingredients
  • نویسنده: Fred-Foster
  • حوزه: آشپزی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 350
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 5.31 مگابایت

این هفته چی بخوریم؟ همه ما می‌خواهیم محصولات تازه فصلی و خوشمزه بخوریم، اما چگونه بفهمیم که این چیست و به هر حال «فصلی» واقعاً به چه معناست؟ سالنامه خوراکی شلغم یک کتاب مرجع میوه و سبزیجات برای آشپزهای خانگی، سرآشپزها یا علاقه مندان به آشپزی است که دارای 52 فصل است: یکی برای هر هفته از سال. برای هر هفته یک، گاهی دو محصول تازه را که در آن هفته در بهترین حالت خود قرار دارند، برجسته می کنم. در بالای هر مقاله محصول، یک لیست خرید هفتگی از همه چیزهایی که باید در بازار یا در مغازه سبزی فروشی خود در آن هفته به دنبال آن باشید، قرار می دهم. فهرست‌ها بر اساس میوه‌ها، سپس علوفه‌ای، سبزی‌ها، آجیل‌ها، سالادها و سبزیجات گروه‌بندی می‌شوند و همیشه با آن‌هایی شروع می‌شوند که برای آن لحظه از همه بهترین‌ها هستند. این لیست ها از دهه ها تجربه من در کار و فروش میوه و سبزیجات تازه درجه یک جهانی به رستوران ها، سرآشپزها و آشپزهای خانگی ایجاد شده است. تمام میوه ها و سبزیجات برجسته در فضای باز و با کیفیتی در سطح جهانی تولید می شوند. (از آن چیزی که فکر می کنید راحت تر است که به مدت 52 هفته کامل از هر چیزی که در گلخانه رشد می کند اجتناب کنید.) هر هفته، دو دستور العمل نیز وجود دارد که برای به نمایش گذاشتن بهترین مواد تشکیل دهنده برجسته طراحی شده است. بیشتر این دستور العمل ها توسط توماس لیداکوویسیوس، سرآشپز ما در رستوران Turnips و پاسخ لیتوانی به امینم نوشته شده است.

What should we be eating this week? We all want to eat seasonal and delicious fresh produce, but how do we know what that is, and what does “seasonal” really mean anyway? Turnips’ Edible Almanac is a fruit-and-vegetable reference book for home cooks, chefs or the culinary-interested, with 52 chapters: one for every week of the year. For each week I highlight one, sometimes two fresh products that are at their best in that week. At the top of every product essay, I include a weekly shopping list of everything that you should be looking out for while you’re out in the market or at your greengrocer that week. The lists group together produce according to those that are fruit, then foraged, herbs, nuts, salads, and vegetables, and they always start with those that are the most perfect of all for that moment in time. These lists are created from decades of my experience working with and selling world-class fresh fruit and vegetables to restaurants, chefs and home cooks. All the featured fruits and vegetables are outdoor-grown and of world-class quality. (It’s easier than you think to avoid anything glasshouse-grown for a full 52 weeks.) Each week, there are also two recipes designed to best showcase the highlighted ingredient. Most of these recipes are written by Tomas Lidakevicius, our head chef at Turnips Restaurant and Lithuania’s answer to Eminem.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Turnips/Edible-Almanac

بیبیس برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید