مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب راهنمای تغذیه و رژیم غذایی آکسفورد

  • عنوان کتاب: Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics
  • نویسنده: Joan Webster- Gandy
  • حوزه: رژیم غذایی
  • سال انتشار: 2020
  • تعداد صفحه: 961
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 23.8 مگابایت

وقتی تصمیم به نوشتن این کتاب گرفتیم، ایده اصلی نوشتن کتابی برای تمرین عمومی بود. با این حال، همه ما به یاد داریم که دانش‌آموزان رژیم غذایی بودیم و همگی کتابچه راهنمای خود را از اطلاعات مفید ایجاد کردیم که با خود حمل می‌کردیم و بدون آن کاملاً از دست می‌رفتیم. با انعکاس این که چه کتاب های درسی در حال حاضر در زمینه تغذیه یا رژیم غذایی در دسترس است، روشن شد که، اگرچه اکنون کتاب های مختصری برای متخصصان تغذیه نوشته شده است که عمدتاً در یک محیط بالینی کار می کنند، نیاز به کتاب راهنمای کاربرپسند تغذیه و رژیم غذایی وجود دارد. برای مخاطبان وسیع تری که شامل پزشکان، پرستاران، متخصصان تغذیه و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی می شود. کتاب‌های درسی موجود، بر حسب ضرورت، کتاب‌ها یا مجموعه‌های بزرگی هستند که بعید است قفسه‌های بسیاری از پزشکان یا پرستاران را چه در مراقبت‌های اولیه یا ثانویه آراسته کنند.
در نتیجه سعی شده است علوم تغذیه، درمان و تغذیه بهداشت عمومی جامعه به صورت مختصر و یکپارچه ارائه شود. در حین نوشتن متن، سعی کرده ایم مشخص کنیم که چه اطلاعاتی برای متخصصان مختلف در تنظیمات مختلف مفید است. برای مثال یک پزشک یا پرستار ممکن است اطلاعاتی در مورد چاقی بخواهد و یک حسابدار آماده برای محاسبه شاخص توده بدنی (BMI)، اطلاعاتی در مورد مشکلات مرتبط و گزینه های درمانی پیدا کند. متخصصان تغذیه که در جامعه یا بهداشت عمومی کار می کنند این اطلاعات را خواهند داشت، اما بخش های مربوط به اندازه گیری چاقی یا مداخلات تغذیه را آموزنده تر می دانند. اینکه چقدر به این مهم دست یافته‌ایم، تصمیم خواننده است.
تغذیه به دلایل زیادی جذاب است، یکی از آنها این واقعیت است که یک رشته بسیار پویا است. ما بسیار تلاش کرده‌ایم که معاصر باشیم، اما به ناچار تغییراتی در علوم پایه، عمل، و سیاست‌ها با ادامه تکامل این رشته ایجاد خواهد شد. تحولات و تغییرات عمده در صفحه مربوطه وب سایت OUP درج خواهد شد. برای ما این یک فرآیند بسیار لذت بخش بوده است، اما در مواقعی نسبتاً سخت، و امیدواریم که این کتاب برای همه متخصصان مراقبت های بهداشتی مفید باشد.

When we were approached to write this handbook the original idea was to write a book for general practice. However, we all remember being student dietitians and all created our own handbook of useful information that we carried around with us and were totally lost without. On reflection of what textbooks are now available in nutrition or dietetics, it became clear that, although there are now concise pocketbooks written for dietitians working predominantly in a clinical setting, there was a need for a user- friendly hand-book of nutrition and dietetics for a wider audience that included doctors, nurses, nutritionists, and other healthcare professionals. The available text-books are, by necessity, large tomes or series that are unlikely to adorn the shelves of many doctors or nurses whether in primary or secondary care.
As a result, we have tried to present nutritional science, therapeutics, and community public health nutrition in a concise and integrated manner. While writing the text we have tried to identify what information would be useful to different professionals in a variety of settings. For example a doctor or nurse may want information on obesity and will find a ready reck-oner for the calculation of body mass index (BMI), information on associ-ated problems and treatment options. Dietitians working in the community or public health will have this information, but will find the sections on the measurements of obesity or nutrition interventions more informative. How well we have achieved this is for the reader to decide.
Nutrition is fascinating for many reasons, one of which is the fact that it is a very dynamic discipline. We have tried very hard to be contemporary, but there will inevitably be changes in basic science, practice, and policy as the discipline continues to evolve. Major developments and changes will be posted on the relevant page of the OUP web site. For us it has been a very enjoyable, if at times rather demanding, process and we hope that this book is useful to all healthcare professionals.

این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.

Download: Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

آموزش نقاشی سیاه قلم کانال واتساپ