مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب گرمایش مایکروویو و فرکانس رادیویی در غذا و نوشیدنی

بازدید 605
  • عنوان مجله: Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages
  • نویسنده: Tatiana Koutchma
  • حوزه: مایکروویو
  • سال انتشار: 2023
  • تعداد صفحه: 174
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 2.39 مگابایت

پنج روش گرمایش پیشرفته، مادون قرمز (IR)، مایکروویو (MW)، دی الکتریک یا فرکانس رادیویی (RF)، اهمی (OH) و گرمایش القای مغناطیسی (MI) می توانند غذاها را سریعتر و کارآمدتر گرم کنند، زیرا هر یک از آنها از بخش های مختلفی استفاده می کنند. طیف انرژی الکترومغناطیسی (EM) گرمایش حجمی یا سطحی پس از جذب بخشی از انرژی فرودی در محصول ایجاد می شود. کارایی این حالت‌های گرمایش عموماً بیشتر از حالت‌های گرمایش رسانایی یا همرفتی است. این فصل به طور مختصر اصول اساسی حالت های گرمایش EM موجود و مزایا و کاربرد آنها را مورد بحث قرار می دهد. تمرکز روی حالت‌های گرمایش دی‌الکتریک با استفاده از انرژی مایکروویو و فرکانس رادیویی (RF) و مقایسه تفاوت‌ها در توزیع دما و راندمان تبدیل خواهد بود. همچنین، مزایا و معایب استفاده از انرژی مایکروویو و RF در عملیات فرآوری مواد غذایی از جمله پخت، خشک کردن، استخراج، معتدل کردن، ذوب کردن، سفید کردن، نگهداری و دیگر کاربردهای جدید از جمله روش‌های امیدوارکننده گرمایش EM ترکیبی مورد بحث قرار خواهد گرفت.

Five advanced heating techniques, infrared (IR), microwave (MW), dielectric or radio frequency (RF), ohmic (OH), and magnetic induction (MI) heating can heat foods faster and more efficiently because each of them utilizes various parts of electromagnetic (EM) energy spectrum. Volumetric or surface heating is generated in the product after absorption of the part of incident energy. The efficacy of these modes of heating is generally higher than that of conduction or convection heating modes. This chapter will briefly discuss the basic principles of available EM heating modes and their advantages and application. The focus will be given to dielectric heating modes using microwave and radio frequency (RF) energy and comparing differences in temperature distribution and conversion efficiency. Also, pros and cons of application of microwave and RF energy in food processing operations will be discussed including cooking, drying, extraction, tempering, thawing, blanching, preservation, and other new application including promising combined EM heating methods.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید