مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب بیوتکنولوژی میکروبی در فرآوری مواد غذایی و سلامت – پیشرفت ها، چالش ها و پتانسیل ها

بازدید 562
  • عنوان کتاب: Microbial Biotechnology in Food Processing and Health
  • نویسنده: Deepak Kumar Verma
  • حوزه: بیوتکنولوژی میکروبی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 389
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 17.8 مگابایت

استفاده از غذاها برای بهبود سلامت و وضعیت رفاه به تدریج توسط علم و جامعه پذیرفته شده است جدا از نقش اصلی غذا برای تأمین مواد مغذی برای انجام عملکردهای فیزیولوژیکی طبیعی. پروبیوتیک ها (باکتری های مفید برای سلامتی) یا متابولیت های آنها مانند باکتریوسین ها، پپتیدهای فعال زیستی (BPs) و غیره و پری بیوتیک ها (معمولا الیگوساکاریدهای غیرقابل هضم کاربردی) به عنوان یک زمینه بیوتکنولوژیکی کلیدی با پتانسیل فوق العاده ای برای نوآوری در نظر گرفته می شوند. علاوه بر این، دانش جوامع میکروبی برای شکل‌دهی ویژگی‌های نهایی محصولات غذایی متنوع ضروری است. در نتیجه، این کتاب درک و انتشار دانش پیرامون پروبیوتیک‌ها و/یا متابولیت‌های آنها، پری‌بیوتیک‌ها در محصولات غذایی مختلف و سلامت انسان را به همراه روندهای اخیر در تخمیر میکروبی و فناوری‌های نوآورانه در تحقیقات دانشگاهی توصیف می‌کند. این کتاب بیوتکنولوژی میکروبی در پردازش مواد غذایی و سلامت: پیشرفت‌ها، چالش‌ها و پتانسیل‌ها به سه بخش اصلی تقسیم می‌شود: بخش اول: پروبیوتیک‌ها و متابولیت‌های آنها: دیدگاه صنایع غذایی. بخش دوم: پروبیوتیک ها و مزایای بالقوه سلامتی. و بخش سوم: جنبه‌های صنعتی فناوری‌های غذایی میکروبی. کشت های پروبیوتیک برای تولید لبنیات و همچنین محصولات غذایی تخمیری یا غیر تخمیری غیر لبنی استفاده می شود. اخیراً، غربالگری و طراحی استارترهای کاربردی با مزایای کمک فن آوری، زمینه های جالبی برای بررسی در بخش مواد غذایی است. در این زمینه، فصل‌هایی که در قسمت اول گردآوری شده‌اند، انواع و نقش‌های میکروب‌های مفید و/یا متابولیت‌های آن‌ها در محصولات غذایی مانند افزایش ایمنی مواد غذایی از طریق ضدعفونی کردن یا خنثی‌سازی اجزای سمی مانند مایکوتوکسین‌های مرتبط با غذاها یا بهبود پایداری آن‌ها در غذاهای کاربردی را مورد بحث قرار می‌دهند. میکروارگانیسم‌های مفید برای سلامتی معروف به پروبیوتیک‌ها برای بسیاری از اثرات تعدیل‌کننده ایمنی و تحریک‌کننده ایمنی در تعدادی از عفونت‌ها و بیماری‌های مزمن ثابت شده‌اند.

The use of foods to improve health and the state of well-being is progressively more accepted by both science and society apart from the primary role of food to provide nutrients for performing normal physiological functions. Probiotics (health beneficiary bacteria) or their metabolites such as bacteriocins, bioactive peptides (BPs), etc., and prebiotics (usually functional non-digestible oligosaccharides) are considered as a key biotechnological field with tremendous potential for innovation. Additionally, knowledge of microbial communities is essential for shaping the final characteristics of diverse food products. Consequently, this book describes the understanding and dissemination of knowledge surrounding probiotics and/or their metabolites, prebiotics in various food products, and human health, along with recent trends in microbial fermentation and innovative technologies in academic researches.  This book Microbial Biotechnology in Food Processing and Health: Advances, Challenges, and Potential, is divided into three main parts: Part  I: Probiotics and Their Metabolites: Food Industry Perspective; Part II:  Probiotics and Potential Health Benefits; and Part III: Industrial Aspects  of Microbial Food Technologies. Probiotic cultures are employed for the manufacturing of dairy as well as non-dairy-based fermented or non-fermented food products. Recently, screening and designing functional starters with technological aid advantages are fascinating areas of investigation in the food sector. In this context, chapters compiled in Part I discuss  the types and roles of beneficial microbes and/or their metabolites in food  products such as enhancing food safety by decontaminating or neutralizing toxic components like mycotoxins associated with foods or improving their  stability in functional foods. The health-beneficial microorganisms known  as probiotics have been proven for many immunomodulatory and immunostimulatory effects in a number of chronic infections and diseases.

این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.

Download: Microbial Biotechnology in Food Processing and Health

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید