- عنوان کتاب: DIET IMPACTS ON BRAIN AND MIND
- نویسنده: RICHARD J. STEVENSON
- حوزه: رژیم غذایی
- سال انتشار: 2023
- تعداد صفحه: 497
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 3.78 مگابایت
این کتاب زاده یک نیاز ساده است. هنگامی که ما برای اولین بار مطالعه رژیم های غذایی به سبک غربی و تأثیرات آنها را شروع کردیم، می خواستیم یک مقدمه کلی در زمینه گسترده تر رژیم غذایی، مغز و ذهن داشته باشیم. ما نتوانستیم منبع واحدی را پیدا کنیم که نمای کلی مورد نظرمان را به ما بدهد، و بنابراین تصمیم گرفتیم یکی بنویسیم. نوشتن یک کتاب همیشه یک تلاش مشترک است و افراد زیادی در این روند به ما کمک کرده اند. ما از مارگارت آلمن-فارینلی، جن کورنیش و دب میچیسون برای خواندن و اظهار نظر در مورد برخی از فصل ها تشکر می کنیم. باب بوکس، جان موند، توکی آتوکوایفیو، مارتین یومانس و تری دیویدسون برای بسیاری از بحثهای روشنگرانه. و Alysia Robertson، Karina Chan و Fiona Wylie برای کمک به مراجع. ما از شورای تحقیقات استرالیا برای حمایت مستمرشان که به بسیاری از تحقیقات ما که در این کتاب گزارش شده است، تشکر می کنیم. دیک استیونسون به ویژه از خانوادهاش به خاطر حمایتشان – کارولین، جما، لوسی، هری، کریس، مایک، رزی و بیلی – در روزهای خوب و بد، و همسایههای عزیز سابقش چارلز کامرمن و جنیفر چین برای کمک به او در کتاب چارلز تشکر میکند. (به صورت بسیار کوچک)، که او را ترغیب کرد تا روی این مورد کار کند. هدر ام. فرانسیس از بسیاری از همکاران و دوستان حامی خود که راهنمایی و خرد ارائه کرده اند – به ویژه دیک استیونسون، که بدون او هرگز این کتاب را نمی نوشت، تشکر می کند. او همچنین میخواهد از خانوادهاش – آدری، جما و کریس – برای اینکه منبع بیپایانی شادی و الهام هستند تشکر ویژه کند. در نهایت، هر دوی ما از استفان آسرا از انتشارات دانشگاه کمبریج برای حمایت بیدردسرش در طول عمر این پروژه تشکر میکنیم.
This book was born of a simple need. When we first started studying Western-style diets and their impacts, we wanted a general introduction to the broader field of diet, brain and mind. We could find no single source that gave us the overview we desired, and so we decided to write one. Writing a book is always a collaborative endeavour, and many people have helped us in this process. We thank Margaret Allman-Farinelli, Jen Cornish and Deb Mitchison for kindly reading and commenting on some of the chapters; Bob Boakes, Jon Mond, Tuki Attuquayefio, Martin Yeomans and Terry Davidson for many enlightening discussions; and Alysia Robertson, Karina Chan and Fiona Wylie for assistance with the References. We thank the Australian Research Council for their continued support, which assisted with much of our research reported in this book. Dick Stevenson particularly thanks his family for their support – Caroline, Gemma, Lucy, Harry, Chris, Mike, Rosie and Bailey – through good times and bad, and his dear ex-neighbours Charles Kamerman and Jennifer Cheyne for letting him help with Charles’s book (in a very small way), which inspired him to work on this one. Heather M. Francis thanks her many supportive colleagues and friends who have provided guidance and wisdom – especially Dick Stevenson, without whom she would never have written this book. She would also like to give a special thanks to her family – Audrey, Gemma and Chris – for being an endless source of joy and inspiration. Finally, both of us thank Stephen Acerra of Cambridge University Press for his unerring support throughout the life of this project.
این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.
Download: DIET IMPACTS ON BRAIN AND MIND
نظرات کاربران