- عنوان کتاب: Energy smart farming
- نویسنده/انتشارات: Ralph-E.-H.-Sims
- حوزه: مزرعه انرژی
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 371
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 6.49 مگابایت
سیستم جهانی عرضه غذا، از جمله تولید، فرآوری و حمل و نقل، حدود یک سوم تقاضای جهانی برای مصرف نهایی انرژی و یک چهارم کل انتشار گازهای گلخانه ای سالانه را تشکیل می دهد. حدود 15 درصد از این انتشارات مواد غذایی ناشی از گرما، برق و سوخت است که به طور مستقیم برای فعالیت های تولید در مزرعه استفاده می شود. از سال 1970، این میزان افزایش یافته و اکنون از 1000 میلیون تن معادله دیاکسید کربن در سال 2019 فراتر رفته است.1 حدود 15 درصد از هزینههای تولید کشاورزی جهانی در مزارع مربوط به انرژی، عمدتاً برای خرید سوختهای فسیلی است. با تشدید نگرانیها در مورد پایداری تولید محصولات کشاورزی و دامی، بخش کشاورزی باید در روشهای کشاورزی جایگزینی که نتایج مشابه را جبران میکنند اما هزینهها و اثرات زیستمحیطی را کاهش میدهند، توسعه و سرمایهگذاری کند. این جلد تحقیقات اخیر و کاربردهای عملی در مورد روش های هوشمند کاهش هزینه ها و اثرات زیست محیطی استفاده از انرژی در مزرعه را بررسی می کند. فصول به سه بخش تقسیم شده است. •• قسمت 1 بر استفاده کارآمد از برق، سوخت حرارتی و آب تمرکز دارد. •• قسمت 2 به بررسی استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در مزرعه تولید برق و گرما می پردازد. •• قسمت 3 مطالعات موردی کشاورزی هوشمند از نظر انرژی را ارائه می دهد، با فصل هایی که به طور خاص به بحث در مورد لبنیات، خوک و پرورش طیور اختصاص یافته است.
The global food supply system, including production, processing and transport, accounts for around one third of global end-use energy demand and one quarter of total annual greenhouse gas emissions. Around 15% of these food supply emissions result from heat, electricity and fuel used directly for on-farm production activities. Since 1970, these have increased to now exceed 1000 Mt CO2-eq in 2019.1 Around 15% of global agricultural production costs on-farms are energyrelated, mainly for the purchase of fossil fuels. With heightened concerns around the sustainability of crop and livestock production, the agricultural sector must develop and invest in alternative methods of farming that recoup the same results but have reduced costs and environmental impacts. This volume reviews recent research and practical applications on smart ways of reducing the costs and environmental impacts of on-farm energy use. The chapters are broken down into three parts. •• Part 1 focuses on the efficient use of electricity, heat fuel and water; •• Part 2 examines the use of on-farm renewable energy heat and power generation; •• Part 3 provides case studies of energy-smart farming, with chapters specifically dedicated to discussing dairy, pig and poultry farming.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Energy smart farming
نظرات کاربران