مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب صمغ، رزین و لاتکس با منشاء گیاهی – شیمی، فعالیت های بیولوژیکی و موارد استفاده

بازدید 590
  • عنوان: Gums, Resins and Latexes of Plant/ Origin Chemistry, Biological Activities and Uses
  • نویسنده: Hosakatte Niranjana Murthy
  • حوزه: , ,
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 909
  • زبان اصلی انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 22.00 مگابایت

صمغ و موسیلاژ طبیعی ترشحات گیاهی هستند که به طور طبیعی یا بر روی برش یا عفونت تراوش می کنند که معمولاً در هنگام خشک شدن سفت می شوند و در آب محلول هستند. صمغ ها پلی ساکاریدهایی هستند که کربوهیدرات های پیچیده هستند. صمغ ها به دلیل زیست تخریب پذیری، در دسترس بودن فراوان، غیرسمی بودن و هزینه کم، یک عنصر مهم در آماده سازی های دارویی هستند. آدامس ها همچنین به دلیل کاربردهای متنوع خود در صنایع غذایی مانند پخت، گوشت، میوه و سبزیجات شناخته شده اند. رزین ها محصولات غیرفرار گیاهان هستند که از آنها به طور طبیعی تراوش می کنند (رزین های سطحی) و یا می توانند از طریق برش یا عفونت (رزین های داخلی) به دست آیند. آنها در آب نامحلول هستند اما در یک حلال آلی محلول هستند. آنها مخلوط های محلول در چربی از ترپنوئیدهای فرار و غیر فرار، آلکالوئیدها و ترکیبات فنلی هستند. رزین های گیاهی برای تولید لاک ها، چسب ها و عوامل لعاب ارزش دارند. از آنها به عنوان بخور و عطر نیز استفاده می شود. لاتکس ها سوسپانسیون های کلوئیدی یا شبیه سازی مواد نامحلول در آب هستند که در یک فاز آبی معلق هستند و ممکن است در هنگام برش گیاه آزاد شوند. آنها در ساختارهای منشی داخلی تخصصی به نام laticifer تولید می شوند. سوسپانسیون ها ممکن است از ترپنوئیدها، فنولیک ها، آلکالوئیدها، پروتئین ها، اسانس ها و سایر ترکیبات تشکیل شوند. لاتکس گیاهی منبعی از لاستیک طبیعی است که در تهیه محصولاتی مانند دستکش، کاندوم و لباس های لاتکس استفاده می شود. با این پس‌زمینه، این کتاب شامل کار تحقیقاتی روی ترکیبات زیست فعال در صمغ‌های طبیعی، رزین‌ها و لاتکس‌ها در سراسر جهان است تا آخرین تحقیقات را برای درک بیشتر این موضوع ارائه دهد. فصل‌های ارائه‌شده در این جلد بر چندین موضوع تحقیقاتی تمرکز دارند که اطلاعات مهمی در مورد صمغ‌های طبیعی گیاهی، رزین‌ها، و لاتکس‌ها و همچنین ترکیب شیمیایی، خواص و اصول زیست فعال آن‌ها ارائه کرده‌اند. منابع بسیار مفیدی وجود دارد که باید منبع ارزشمندی برای خواننده باشد. تصاویر و جداول خود توضیحی در هر فصل، مکمل متن اصلی گنجانده شده است. مایلم از همه همکارانی که در تکمیل این کتاب به من کمک کردند تشکر و قدردانی کنم. همچنین از پروفسور ژان میشل مریلون و پروفسور کیشان گوپال راماوات، سردبیران مجموعه، به خاطر تشویق همیشگی‌شان تشکر می‌کنم. من از دکتر سیلویا بلاگو و یوهانا کلوت برای حمایتشان تشکر می کنم. در نهایت، من از تیم Springer برای انجام موفقیت آمیز این وظیفه تشکر می کنم.

Natural gums and mucilage are plant secretions, exuding naturally or on incision or infection, which usually harden on drying and are soluble in water. Gums are polysaccharides, which are complex carbohydrates. Gums are an important ingredient in pharmaceutical preparations owing to their biodegradability, abundant availability, non-toxicity, and low cost. Gums are also known for their multifarious uses in food industries like baking, meat, fruit, and vegetables. Resins are non-volatile products of plants from which they exude naturally (surface resins) or can be obtained by incision or infection (internal resins). They are insoluble in water but soluble in an organic solvent. They are lipid-soluble mixtures of volatile and non-volatile terpenoids, alkaloids, and phenolic compounds. Plant resins are valued for the production of varnishes, adhesives, and glazing agents. They are also used as incense and perfumes. Latexes are colloidal suspensions or emulations of water-insoluble substances suspended in an aqueous phase, which may be released on cutting a plant. They are produced in specialized internal secretary structures called laticifers. The suspensions may consist of terpenoids, phenolics, alkaloids, proteins, essential oils, and other compounds. Plant latex is a source of natural rubber that is used in the preparation of products such as gloves, condoms, and latex clothing. With this backdrop, this book encompasses research work on bioactive compounds in natural gums, resins, and latexes across the globe to present the latest research for the enhanced appreciation of this topic. The chapters presented in this volume focus on several research subjects that have provided critical information on the natural plant-based gums, resins, and latexes, as well as their chemical composition, properties, and bioactive principles. There is a wealth of useful references that should prove to be an invaluable source for the reader. Self-explanatory illustrations and tables have been incorporated into each chapter, complementary to the main text. I would like to thank and express my deepest gratitude to all the contributors who helped me to complete this book. I also thank Professor Jean-Michel Merillon and Professor Kishan Gopal Ramawat, Series Editors, for their constant encouragement. I thank Dr. Sylvia Blago and Johanna Klute for their support. Finally, I am thankful to the Springer team for completing this assignment successfully.

این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.

Download: Gums, Resins and Latexes of Plant

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید