- عنوان کتاب: Honey For Dummies
- نویسنده: C. Marina Marchese
- حوزه: تغذیه
- سال انتشار: 2021
- تعداد صفحه: 363
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 8.09 مگابایت
این یک کتاب راهنما برای عاشقان جدی عسل است. بالاخره چه کسی عسل را دوست ندارد؟ اگر این کار را نکنید، شاید طعم واقعی را نچشیده اید! همه مذاهب اصلی جهان آن را با ارزش، طمع، بت و حتی مورد احترام قرار داده اند. انسان های اولیه آن را شکار می کردند و به عنوان غذای خدایان یونانی در نظر گرفته می شد. عسل توسط رومیان اولیه چنان ارزشمند بود که از آن برای پرداخت مالیات استفاده می شد. در طول اعصار، عسل انتخابی برای تضمین سلامتی، شفا و باروری بوده است. و عسل همیشه به عنوان یک ماده طبیعی و سالم برای پخت و پز، پخت، نوشیدنی ها و همراه های غذا در نظر گرفته شده است. در سالهای اخیر، عسل با علاقه روزافزون به زنبورداری و طعم بیپایان هر برداشت، تغذیه سالم و افزایش رسانههای اجتماعی و اینترنت که صرفاً به لذتهای اپیکوری اختصاص دارد، توجه بیشتری به خود جلب کرده است. امروزه، عسل واقعاً به جایگاه غذای مشهوری رسیده است که به طور برجسته در منوی بهترین رستوران های جهان به چشم می خورد. در واقع، عسل با همان احترامی که به شراب، قهوه، پنیر و روغن زیتون ارائه میشود، شناخته میشود.
This is a handbook for serious honey lovers. After all, who doesn’t love honey? If you don’t, perhaps you haven’t tasted the real thing! It’s been treasured, coveted, idolized, and even revered by all of the world’s major religions. It was hunted by primeval humans and was regarded as the food of Greek gods. Honey was so treasured by the early Romans, it was used to pay taxes. Through the ages honey has been the choice for ensuring good health, healing, and fertility. And honey has always been regarded as a natural, healthy ingredient for cooking, baking, beverages, and food accompaniments. In recent years, honey has taken on even greater notice, with the ever-growing interest in beekeeping and the endless flavor profiles of each harvest, healthy eating, and the surge in social media and internet solely dedicated to epicurean delights. Today, honey has truly reached a celebrity food status, featured prominently on the menus of the world’s finest restaurants. In fact, honey is becoming acknowledged with the same reverence offered to wine, coffee, cheese, and olive oil.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Honey For Dummies
نظرات کاربران