این کتاب با عنوان محرکهای زیستی: تولید، تصفیه و مشخصهسازی، کتابچه راهنمای کاربر است که به جزئیات تکنیکهای مربوط به مطالعه برانگیزانندههای زیستی قوی درگیر در زمینه کشاورزی به نفع محیطزیست و تولیدکنندگان میپردازد. استخراج به عنوان یک رویکرد امیدوارکننده در مدیریت بیماری مدرن پدیدار شده است، زیرا از گیاهان در برابر عوامل بیماریزا و تنشهای غیر زنده محافظت میکند بدون اینکه تأثیر زیادی بر بنیه داشته باشد. این راهنما طیف وسیعی از عوامل تحریک کننده را که هم از پاتوژن ها و هم از گیاهان مشتق شده اند را پوشش می دهد. مولدهای بیوتیک ترکیبات/مولکولهای میکروارگانیسمها یا گیاهان هستند که میتوانند مکانیسمهای دفاعی را با تجمع فیتوالکسینها یا پاسخهای حساس در گیاهان میزبان تحریک کنند. الیسیتورها هیچ ساختار شیمیایی مشترکی ندارند اما به طیف گسترده ای از کلاس های مختلف ترکیبات از جمله الیگوساکاریدها، پپتیدها، پروتئین ها و لیپیدها تعلق دارند. الایسیتورها به دو دسته «برانگیزاننده عمومی» و «برانگیزاننده نژاد خاص» تقسیم شدند. در حالی که محرکهای عمومی میتوانند باعث دفاع در گیاهان میزبان و غیرمیزبان شوند، تحریککنندههای خاص نژاد واکنشهای دفاعی را القا میکنند که منجر به مقاومت بیماری فقط در ارقام میزبان خاص میشود. با توجه به کاربرد گسترده و نقش همه کاره برانگیزاننده ها، لازم است مطالعات برای خروجی بهتر برای تولید تجاری افزایش یابد. این راهنما بینش های اولیه و پروتکل های کاری را برای همه رشته های مرتبط در یک مکان ارائه می دهد. این به برنامه ریزی و اجرای آزمایش ها با دانش مناسب به جای آزمون و خطای آزمایشی کمک می کند. این کتاب شامل چهار بخش وسیع است که در ذیل آن عناوین مختلفی بر اساس دسته بندی های مختلف استخراج کننده تهیه شده است. بخش اول ترکیبات پروتئینی مهمی را که به عنوان محرک عمل میکنند و تولید، خالصسازی و خصوصیات آنها را شرح میدهد. بخش دوم به ترکیبات کربوهیدرات شناخته شده به عنوان تحریک کننده می پردازد. بخش سوم بینش عمیقی را در مورد تولید، تصفیه، و خصوصیات اجزای لیپیدی ارائه می دهد. بخش IV پروتکل های کلی برای گلیکوپروتئین و اجزای گلیکولیپید مشتق شده از میکروارگانیسم ها را ارائه می دهد. هر پروتکل شامل پنج بخش است: مقدمه، مواد، روشها، یادداشتها، و مراجع بر اساس تولید، خالصسازی و مشخصهسازی استخراجکنندههای انتخاب شده. نویسندگان مطمئن هستند که این راهنمای عملی به عنوان یک منبع ضروری برای محققان و دانشجویان در میکروبیولوژی کشاورزی، بیوتکنولوژی گیاهی و آسیب شناسی عمل می کند. علاوه بر این، این راهنما منبع ارزشمندی برای تقویت مدیریت یکپارچه آفات است. ما از همه نویسندگان مشارکت کننده برای پاسخ های سریع و به موقع آنها سپاسگزاریم. از تلاش ناشران برای انتشار به موقع کتاب، صمیمانه قدردانی می کنیم. انتقادات و پیشنهادات عینی برای بهبود این کتاب همیشه مورد استقبال قرار می گیرد.
This book, entitled Biotic Elicitors: Production, Purification, and Characterization, is a manual that details the techniques involved in the study of potent biotic elicitors involved in the field of agriculture for the benefit of the environment and growers. Elicitation has emerged as a promising approach in modern disease management because it protects plants against pathogens and abiotic stresses without heavily affecting vigor. This manual covers a broad range of elicitors derived from both pathogens and plants. Biotic elicitors are compounds/ molecules of either microorganisms or plants that can stimulate defense mechanisms by accumulating phytoalexins or hypersensitive responses in host plants. Elicitors do not have any common chemical structure but belong to a wide range of different classes of compounds, including oligosaccharides, peptides, proteins, and lipids. Elicitors were divided into “general elicitors” and “race-specific elicitors.” While general elicitors can trigger defense in both host and non-host plants, race-specific elicitors induce defense responses leading to disease resistance only in specific host cultivars. Due to the broad application and versatile role of elicitors, it is necessary to scale up the studies for better output for commercial production. This manual provides basic insights and working protocols for all related disciplines in one place. It helps plan and execute experiments with appropriate knowledge rather than experimental trial and error. The book consists of four broad sections, under which different titles are prepared based on various categories of elicitors. Part I describes the important protein compounds that act as elicitors and their production, purification, and characterization. Part II deals with well-known carbohydrate compounds as elicitors. Part III provides deep insight into the production, purification, and characterization of lipid components. Part IV presents general protocols for glycoprotein and glycolipid components derived from microorganisms. Each protocol comprises five parts: introduction, materials, methods, notes, and references based on production, purification, and characterization of selected elicitors. The authors are confident that this hands-on guide serves as an essential resource for researchers and students in agricultural microbiology, plant biotechnology, and pathology. Moreover, this manual is a valuable resource for enhancing integrated pest management. We are thankful to all the contributing authors for their prompt and timely responses. We extend our heartfelt appreciation to the publishers for their efforts to publish the book in a timely manner. Criticisms and concrete suggestions are always welcome for the improvement of this book.
این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.
Download: Biotic Elicitors / Production, Purification, and Characterization
نظرات کاربران