- عنوان کتاب: Current Issues in Tourism, Gastronomy, and Tourist Destination Research
- نویسنده: Hera Oktadiana
- حوزه: گردشگری
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 471
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 6.14 مگابایت
این کتاب بر تحقیقات معاصر در مورد گردشگری، غذا و مقاصد گردشگری ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی غذا و مقصد گردشگری (TGDIC 2021) تمرکز دارد. این به عنوان بستری برای به اشتراک گذاری دانش و تجربه عمل می کند و از محققان، متخصصان، تصمیم گیران و ذینفعان گردشگری از همه بخش های جامعه و از مناطق مختلف جهان دعوت می کند تا دانش، تجربیات، مفاهیم، نمونه هایی از عملکرد خوب، و تحلیل انتقادی با همتایان بین المللی خود. مقالات پژوهشی ارائه شده در این کنفرانس در سه دسته اصلی گردشگری، غذا و مقاصد گردشگری که توسط نویسندگانی از کشورهای مختلف مانند اندونزی، چین، هند، سوئیس، انگلستان، پرتغال و مجارستان نوشته شده است، سازماندهی شده است.این کتاب بر تحقیقات معاصر در مورد گردشگری، غذا و مقاصد گردشگری ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی غذا و مقصد گردشگری (TGDIC 2021) تمرکز دارد. این به عنوان بستری برای به اشتراک گذاری دانش و تجربه عمل می کند و از محققان، متخصصان، تصمیم گیران و ذینفعان گردشگری از همه بخش های جامعه و از مناطق مختلف جهان دعوت می کند تا دانش، تجربیات، مفاهیم، نمونه هایی از عملکرد خوب، و تحلیل انتقادی با همتایان بین المللی خود. مقالات پژوهشی ارائه شده در این کنفرانس در سه دسته اصلی گردشگری، غذا و مقاصد گردشگری که توسط نویسندگانی از کشورهای مختلف مانند اندونزی، چین، هند، سوئیس، انگلستان، پرتغال و مجارستان نوشته شده است، سازماندهی شده است.
The book focuses on contemporary research on tourism, gastronomy, and tourist destinations presented at the 3rdTourism Gastronomy and Destination International Conference (TGDIC 2021). It serves as a platform for knowledge and experience sharing and invites tourism scholars, practitioners, decision-makers, and stakeholders from all parts of society and from various regions of the world to share their knowledge, experience, concepts, examples of good practice, and critical analysis with their international peers. The research papers presented at the conference were organized into three main categories: tourism, gastronomy, and tourist destinations, written by authors from various countries such as Indonesia, China, India, Switzerland, UK, Portugal, and Hungary.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Current Issues in Tourism, Gastronomy, and Tourist Destination Research
نظرات کاربران