مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب منابع جهانی پایدار جلبک دریایی – جلد 2 – برنامه های غذایی، دارویی و بهداشتی

بازدید 432
  • عنوان کتاب: Sustainable Global Resources of Seaweeds Volume-2
  • نویسنده: Ambati-Ranga-Rao,-Gokare-A.-Ravishankar
  • حوزه: جلبک دریایی
  • سال انتشار: 2022
  • تعداد صفحه: 656
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 15.6 مگابایت

ما ویراستاران با درک نیاز به یک رساله جامع در مورد کشت جلبک دریایی و استفاده از آن برای امنیت غذایی و تغذیه ای دو جلد در مورد جلبک دریایی را به شما تقدیم می کنیم که به زیبایی توسط Springer Nature منتشر شده است. تقاضا برای افزایش تولید غذا برای جمعیت رو به رشد جهان، از نزدیک به 8.0 میلیارد نفر در حال حاضر، که انتظار می رود تا سال 2050 به 9.9 میلیارد برسد، یک کار دلهره آور بوده است. اهداف توسعه پایدار سازمان ملل برای دستیابی به گرسنگی صفر از طریق افزایش تولید و توزیع مواد غذایی نیز بر تنوع غذایی جمعیت جهان برای رفع نیازهای غذایی، تغذیه ای و غذایی متمرکز است. علاوه بر این، رویکردهای افزایش تولید مواد غذایی نیز به دلیل کمبود آب مورد نیاز برای کشاورزی محدود شده است. در این زمینه، استفاده از تنوع زیستی جلبک دریایی فرصت‌های فوق‌العاده‌ای را برای به کارگیری آنها برای تولید مقادیر زیادی از زیست توده با کیفیت برای کاربردهای غذایی، با استفاده از منابع آب دریایی فراهم می‌کند. علاوه بر این، آنها را می توان بدون وابستگی به کودها و سایر نهاده های شیمیایی کشاورزی که در غیر این صورت در سیستم های کشاورزی کشاورزی مورد نیاز است، کشت کرد. جلبک های دریایی به طور سنتی به عنوان غذا در کشورهای شرقی برای قرن ها مصرف می شده است. مصرف آنها نیز به سرعت در حال گسترش به سایر مناطق جهان است. دستور العمل های جلبک دریایی به دلیل خواص آشپزی و ویژگی های سلامتی آنها محبوبیت زیادی پیدا می کند. از ترکیبات جلبک دریایی مانند آگار و کاراگینان در فرآوری مواد غذایی استفاده می شود. در حال حاضر جلبک های دریایی در بخش های سلامت و تندرستی کاربرد دارند. افزایش تقاضای جهانی برای جلبک های دریایی منجر به توسعه روش های کشاورزی برای تولید زیست توده در مقیاس بزرگ و تجارت بین المللی شده است. مسائل ایمنی و استانداردهای غذایی برای محصولات جلبک دریایی برای نیازهای محلی و جهانی اهمیت بیشتری پیدا می کند. تحقیقات برای کشف پتانسیل های پنهان جلبک دریایی برای کاربردهای بهداشتی و درمانی در حال انجام است.

Upon realizing the need for a comprehensive treatise on seaweed cultivation and its utilization for food and nutritional security, we the editors present to you two volumes on seaweeds which are elegantly published by Springer Nature. The demand for increasing the food production for the growing world population, from nearly 8.0 billion presently, which is expected to reach 9.9 billion by 2050, has been a daunting task. Sustainable development goals of the UN for achieving zero hunger through enhanced food production and distribution also focus on dietary diversification of the world population to meet the food, nutritional, and nutraceutical needs. Moreover, the approaches to the enhancement in food production are also limited by the scarcity of water needed for agriculture. In this context utilization of seaweed biodiversity provides tremendous opportunities to employ them to produce large quantities of quality biomass for food applications, using marine water resources. Furthermore, they can be cultivated without the dependence on fertilizers and other agrochemical inputs which are otherwise needed in agricultural farming systems. Seaweeds have been consumed, traditionally as food, in the Eastern countries for centuries. Their consumption is also rapidly expanding to other regions of the world. The seaweed recipes are gaining popularity owing to their culinary properties and health attributes. Seaweed constituents such as agar and carrageenan are used in food processing. Presently seaweeds are realizing applications in the health and wellness sectors. The growing global demand for seaweeds has resulted in the development of farming methods for large-scale production of biomass and international trade. Food safety and standards issues for seaweed products are gaining prominence for local and global needs. Research to unravel the hidden potentials of seaweed for health and therapeutic applications is in full swing.

این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:

Download: Sustainable Global Resources of Seaweeds Volume-2

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید