مجله علمی تفریحی بیبیس
0

دانلود کتاب نانو بیوتکنولوژی – سلامت انسان و محیط زیست

بازدید 737
  • عنوان کتاب: Nanobiotechnology – Human Health and the Environment
  • نویسنده: Alok Dhawan
  • حوزه: بیوتکنولوژی
  • سال انتشار: 2018
  • تعداد صفحه: 513
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • نوع فایل: pdf
  • حجم فایل: 11.4 مگابایت

پیشرفت‌های سریع علم نانو در دو دهه گذشته، نانوتکنولوژی را به‌عنوان فناوری هزاره جدید به‌طور قاطعانه در جایگاه خود قرار داده است. نانومواد به دلیل خواص فیزیکوشیمیایی و اپتوالکترونیکی منحصر به فرد خود مواد جدیدی هستند. اندازه کوچک، در محدوده 1 تا 100 نانومتر، پتانسیل کاربردهای تقریبا نامحدود را دارد. این فناوری توانمند، کلید چندین نوآوری اخیر در بخش‌های مختلف، از جمله داروسازی، الکترونیک، انرژی، نساجی، محیط‌زیست، کشاورزی و محصولات مصرفی را دارد.
این کتاب با عنوان نانوبیوتکنولوژی: سلامت انسان و محیط زیست قصد دارد مروری جامع از پیشرفت فعلی در تقاطع نانوتکنولوژی و زیست شناسی ارائه دهد. این کتاب به جنبه های مختلف تحقیق و توسعه نانومواد می پردازد که ارتباط نزدیکی با سلامت انسان و محیط زیست دارند. این کتاب شامل 14 فصل است که عمدتاً بر روی زمینه هایی مانند الهام گرفته از زیستی/ تقلید زیستی، تصویربرداری زیستی، درمان بیماری، تشخیص، محصولات غذایی و محیط زیست متمرکز شده است.
فصل 1 خواننده را با تحولات معاصر در نانوبیوتکنولوژی با اشاره ویژه به سمیت، پایداری و چشم‌انداز آینده آشنا می‌کند. چند فصل بر روی نانوترانوستیک ها و نانودستگاه ها برای تشخیص زودهنگام و درمان بیماری هایی مانند بیماری های قلبی عروقی و سرطان ریه تمرکز دارند. فصل‌های خاص مربوط به اصلاح سطح نانومواد، عوامل کنتراست برای تصویربرداری پزشکی، و تشخیص سلول‌های سرطانی اطلاعات مفیدی را برای توسعه مواد جدید برای کاربردهای زیست‌پزشکی ارائه می‌کنند.
تأثیر و سرنوشت نانومواد در محیط زیست در این کتاب مورد توجه قرار گرفته است، زیرا توسعه نانومحصولات ایمن جزء ذاتی نانوبیوتکنولوژی است. این کتاب شامل فصول مربوط به کاربرد نانوذرات در تصفیه زیستی، حلالیت نانوذرات و ارتباط آنها با مطالعات نانوسمیتی است. علاوه بر این، فصل 12، “نانو فناوری در مواد غذایی کاربردی و بسته بندی آنها” در نظر گرفته شده است تا ارزش این کتاب را در بعد در حال تکامل غذا و فناوری نانو بیافزاید.
هدف این کتاب پرداختن به تأثیر نانومواد بر سلامت انسان و محیط زیست و همچنین بهبود درک ما از این مواد جدید برای بهره برداری پایدار از ابعاد نانو است.

The rapid advancements in nanoscience of the past two decades have firmly enthroned nanotechnology as the technology of the new millennium. Nanomaterials are novel materials due to their unique physicochemical and optoelectronic properties. The small size, in the range of 1–100 nm, has the potential for almost unlimited applications. This enabling technology holds the key to several recent innovations in diverse sectors, including pharmaceutical, electronic, energy, textile, environmental, agricultural and consumer products.
This book, Nanobiotechnology: Human Health and the Environment, intends to present a comprehensive overview of the current progress at the intersection of nanotechnology and biology. This book addresses various aspects of nanomaterials research and development that are closely related to human and environmental health. This book contains 14 chapters primarily focused on areas like bio-inspired/bio-mimetic, bio-imaging, disease treatment, diagnostics, food products, and the environment.
Chapter 1 introduces the reader to contemporary developments in nanobiotechnology with special reference to toxicity, sustainability, and future perspective. A few chapters focus on nanotheranostics and nanodevices for early diagnosis and therapy of diseases like cardiovascular disease and lung cancer. Specific chapters related to the surface modification of nanomaterials, contrast agents for medical imaging, and detection of cancer cells provide useful information for development of novel materials for biomedical applications.
The impact and fate of nanomaterials in the environment has received attention in this book, as development of safe nanoproducts is an intrinsic component of nanobiotechnology. This book contains chapters related to the application of nanoparticles in bioremediation, solubility of nanoparticles, and their relevance to nanotoxicity studies. Additionally, Chapter 12, “Nanotechnology in Functional Foods and Their Packaging,” is intended to add value to this book in the evolving dimension of food and nanotechnology.
This book aims to address the impact of nanomaterials on human and environmental health as well as to improve our understanding of these novel materials for sustainable mega-exploitation of the nano dimension.

این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.

Download: Nanobiotechnology – Human Health and the Environment

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاه شما توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید