میکروب ها به عنوان مخزن های مختلف زیست مولکول های مهم صنعتی مانند آنزیم ها، ترکیبات درمانی، الکل ها و غیره در نظر گرفته می شوند. بنابراین، اکتشاف زیستی میکروب ها بسیار حیاتی می شود. در نتیجه، چندین فنآوری برای اکتشاف زیستی میکروبها به منظور شناسایی پتانسیل آن برای تولید ترکیبات فعال زیستی توسعه یافته است. این ترکیبات زیست فعال کاربرد خود را در چندین صنعت از جمله فرآوری مواد غذایی، کاغذ و خمیر کاغذ، داروسازی و تولید بیوشیمیایی ضروری از طریق روشهای سبزتر پیدا میکنند. به طور طبیعی، میکروارگانیسمها نقش حیاتی در کشاورزی دارند، زیرا این میکروبها یا محصولات مبتنی بر میکروب با عمل به عنوان آفتکشها و کودهای زیستی و غیره، نقش کلیدی در بهبود عملکرد کشاورزی دارند. در گذشته اخیر بسیار مورد بهره برداری قرار گرفته است. بنابراین، نیاز به درک پیشرفت های انجام شده در زمینه اکتشاف زیستی میکروبی و کاربرد پیش بینی شده آن در تولید صنعتی و کشاورزی و همچنین حفاظت از محیط زیست وجود دارد.
Microbes are considered as reservoirs of different industrially important biomolecules such as enzymes, therapeutic compounds, alcohols, etc. Thus, the bioprospecting of microbes becomes very critical. As a result, several technologies have been developed for the bioprospecting of the microbes to identify its potential to produce bioactive compounds. These bioactive compounds find its application in several industries such as food processing, paper and pulp, pharmaceuticals, and essential biochemical production through greener methods. Naturally, microorganisms play a vital role in agriculture, as these microbes or microbe-based products play a key role in improving the agricultural yields by acting as biopesticides and biofertilizers, etc. The ability of the microbes in remediation of different environment pollutants has also been greatly exploited in recent past. Therefore, there is need to understand the progress made in the field of microbial bioprospecting and its anticipated application in industrial and agriculture production as well as environment protection.
این کتاب را میتوانید بصورت رایگان از لینک زیر دانلود نمایید.
Download: Bioprospecting-of-Microbial-Diversity
نظرات کاربران