- عنوان کتاب: Biodiversity, Functional Ecosystems and Sustainable Food Production
- نویسنده: Charis-M.-Galanakis
- حوزه: اکوسیستم, تنوع زیستی
- سال انتشار: 2022
- تعداد صفحه: 358
- زبان اصلی: انگلیسی
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 16.8 مگابایت
در دهههای گذشته، روشهای مختلفی مانند کشت چند رقم پرمحصول در مقیاسهای بزرگ، استفاده از ماشینآلات سنگین و مکانیزه کردن کشاورزی، حذف زیستگاههای طبیعی و همچنین استفاده از آفتکشها و مواد مصنوعی. منجر به ساده سازی اکوسیستم های کشاورزی در مقیاس های مختلف فضایی شده است. تشدید کشاورزی منجر به افزایش قابل توجه تولید مواد غذایی شده است، اما در عین حال، مناظر را دگرگون کرده است. در واقع، این نگرانی وجود دارد که کاهش تنوع زیستی بر ارائه خدمات اکوسیستم تأثیر بگذارد. اگرچه آنها تولید مواد غذایی را افزایش داده اند، روش های فوق را نمی توان در برنامه های طولانی مدت پایدار در نظر گرفت. پس از آن، اهمیت تنوع و تنوع در افزایش تابآوری سیستمهای غذایی به یک موضوع کلیدی تبدیل میشود. تنوع زیستی و فعالیت های میکروبیوم از فرآیندهای موجود در خاک، گیاهان، حیوانات، محیط زیست دریایی و انسان پشتیبانی می کند. انعطاف پذیری سیستم های غذایی را می توان با استفاده بهتر از منابع ژنتیکی گیاهی، حیوانی و میکروبی به دست آورد. برای این خط، نیاز به یک مرجع جدید وجود دارد.
Over the last decades, different practices like the cultivation of a few high-yielding crop varieties on large scales, the application of heavy machinery and continued mechanization of agriculture, the removal of natural habitats, as well as the application of pesticides and synthetic have resulted in the simplification of agro-ecosystems at various spatial scales. Agriculture’s intensification has resulted in a significant increase in food production, but at the same time, it has transformed landscapes. Indeed, there is a concern that declines in biodiversity affect the delivery of ecosystem services. Although they have increased food production, the above practices cannot be considered sustainable in long-term applications. Subsequently, the importance of diversity and diversification in increasing the resilience of food systems is becoming a key issue. Biodiversity and microbiome activities support processes across soils, plants, animals, the marine environment, and humans. The resilience of food systems can be achieved through better use of the plant, animal genetic, and microbial genetic resources. To this line, there is a need for a new reference.
این کتاب را میتوانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود کنید:
Download: Biodiversity, Functional Ecosystems and Sustainable Food Production
نظرات کاربران